Δευτέρα, 12 Μαΐου, 2025
No Result
View All Result
Κατερίνη – Πιερία: Τρέχουσες Συνθήκες και Πρόγνωση
Ολύμπιο Βήμα
No #1 ραδιόφωνο της Κατερίνης!
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Τουρισμός
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Τουρισμός
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Υγεία
  • Πολιτισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
No Result
View All Result
Ολύμπιο Βήμα
No Result
View All Result
Θετικό Φροντιστήριο
Hondos Center

Ολύμπιο Βήμα » Πολιτισμός » Σινεμά-Tv » Έφυγε από τη ζωή η σπουδαία ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη

Έφυγε από τη ζωή η σπουδαία ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη

Ολύμπιο ΒήμαΑπόΟλύμπιο Βήμα
19 Σεπτεμβρίου, 2022
Έφυγε από τη ζωή η σπουδαία ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο έχει προκαλέσει ο θάνατος της σπουδαίας ηθοποιού Μάρθας Καραγιάννης σε ηλικία 82 ετών.

ADVERTISEMENT


Μεθοδικό-Μεταίχμιο

Εργασία Εκπαιδευτική Κατερίνη

Μαριάννα Τριανταφύλλου

Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
Spiroulina 300x250

ADVERTISEMENT
Ακούστε το
Ήταν μια από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου.

Ο ψυχολόγος Δημήτρης Σούρας ο οποίος ήταν με τη Μάρθα Καραγιάννη μέχρι τις τελευταίες τις στιγμές, μίλησε στον ALPHA και ανακοίνωσε το θάνατό της.

Η Μάρθα Καραγιάννη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Μιλώντας επίσης στον ΑLPHA ο ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας δήλωσε συντετριμμένος για την απώλεια.

Δήλωσε πως δεν το περίμενε αφού δεν είχε τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο ίδιος είχε συχνή επαφή με την οικογένειά της.

Η ζωή της Μάρθας Καραγιάννη

Υπήρξε μια από τις πιο δημοφιλείς σταρ της χρυσής εποχής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Οι γονείς της ήταν ποντιακής καταγωγής. Συγκεκριμένα η μητέρα της Δόμνα γεννήθηκε στο Μπακού και ο πατέρας της Χαρίλαος στο Αικατερινεντάρ. Η ίδια γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά μεγάλωσε στο Κερατσίνι.

Σπούδασε χορό και από τα οχτώ της χρόνια άρχισε να δίνει παραστάσεις στη Λυρική Σκηνή συμμετέχοντας στο παιδικό μπαλέτο της Λουκίας Σακελλαροπούλου (μαζί με την Ελένη Προκοπίου).

Το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το έκανε σε ηλικία 17 ετών (1956) στην ταινία της Φίνος Φιλμς, “Η άγνωστος”, σε σκηνοθεσία Ορέστη Λάσκου. Το δοκιμαστικό στα στούντιο του Φίνου το έκανε με τον Αριστείδη Καρύδη Φουξ και τον Ντίνο Κατσουρίδη.

Το θεατρικό της ντεμπούτο έγινε το 1957 στην επιθεώρηση “Ελέφαντες και ψύλλοι” εκεί όπου γνωρίστηκε με το Γιάννη Δαλιανίδη. Προηγουμένως την είχε δει ο Ναπολέων Ελευθερίου να χορεύει στο κέντρο “Σε λα πεν” και της έκανε την πρόταση να παίξει στη συγκεκριμένη επιθεώρηση. Αργότερα συνεργάστηκε με τον επιχειρηματία του μουσικού θεάτρου Βασίλη Μπουρνέλη (Θέατρο Ακροπόλ).

Στην τηλεόραση εμφανίζεται πρώτη φορά στη σειρά Ο Δρόμος, 1977 το σενάριο της οποίας υπέγραφε αρχικά και μέχρι το θάνατό του ο Κώστας Πρετεντέρης.

Η Μάρθα Καραγιάννη παντρεύτηκε το Δημήτρη Στεφανάκο, ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, τον Οκτώβριο, 1960. Ο γάμος έγινε στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, στην Κυψέλη. Απέκτησαν ένα παιδί που πέθανε τρεις ημέρες μετά τη γέννηση του. Το ζευγάρι χώρισε λίγους μήνες αργότερα.

Το 2001 έγραψε την αυτοβιογραφία της με τίτλο “Ο έρωτας μωρό μου είναι γλέντι” που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις “Άγκυρα”. Ένα μεγάλο κομμάτι του βιβλίου περιλαμβάνει συνεντεύξεις που είχε παραχωρήσει μέχρι τότε. Περισσότερα βιογραφικά στοιχεία αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες και τα θεατρικά που συμμετείχε περιλαμβάνονται στο δεύτερο αυτοβιογραφικό βιβλίο, “Μάρθα Καραγιάννη, κορίτσι για μιούζικαλ”, 2009 που έγραψε ο Μάκης Δελαπόρτας για τις εκδόσεις Ορφέας.

Η Μάρθα Καραγιάννη λατρεύει τα ταξίδια γι’ αυτό και δηλώνει “πολίτης του κόσμου”. Από το 1980 και μετά έχει γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο.

 

 

Μια τεράστια καριέρα

Κινηματογράφος

Η κινηματογραφική της καριέρα συνδέθηκε με τα λαμπερά μιούζικαλ και τις κωμωδίες του Γιάννη Δαλιανίδη. Η συνεργασία τους ξεκίνησε το 1961 στην ταινία Ζητείται ψεύτης. Η ίδια λέει χαρακτηριστικά ότι, αν και ήταν μόλις 21-22 χρόνων, ο Φίνος τη θεωρούσε ”φθαρμένη” γιατί είχε πάρει ήδη μέρος σε ταινίες τις οποίες ο σημαντικός παραγωγός τις χαρακτήριζε μέτριες.

Το μοναδικό μιούζικαλ στο οποίο η Μάρθα Καραγιάννη δεν χόρεψε, ήταν το “Μερικοί το προτιμούν κρύο” γιατί αρχικά στο ρόλο της επρόκειτο να εμφανιστεί η Άννα Φόνσου. Μάλιστα είχε γίνει και δεύτερη πρόταση στην Πόπη Λάζου.

Στη μουσική ταινία “Οι θαλασσιές οι χάντρες”, 1967 εμφανίζεται ως καθαρά κωμική ηθοποιός κάτι στο οποίο επέμεινε πολύ ο Γιάννης Δαλιανίδης παρότι η ίδια πρόβαλλε σθεναρή αντίσταση θεωρώντας ότι ήθελε ο σκηνοθέτης να προβάλλει τη Ζωή Λάσκαρη ενώ αντίθετα εκείνος της είπε ότι έτσι της δίνει ψωμί για μέχρι τα γεράματά της εννοώντας ότι μπορούσε να ξεχωρίσει και να σταθεροποιηθεί στην κωμωδία και να απαγκιστρωθεί από την εικόνα της λαμπερής σουμπρέτας-χορεύτριας που έχει όριο λήξης.

Τραγούδησε πρώτη φορά στην ταινία “Καπετάνιος για κλάματα”, 1960 (“Σαν φυσά το μαϊστράλι”) αλλά έκανε μεγάλη επιτυχία τραγουδώντας στην ταινία “Γοργόνες και μάγκες”, 1968 (“Ο άνδρας που θα παντρευτώ”). Επίσης τραγούδησε στη βιντεοταινία “Μια τρελή, τρελή ζωντοχήρα”, 1988.

Η ταινία “Ο παράς κι ο φουκαράς” είναι η τελευταία ταινία που έκανε εκτός Φίνου γιατί στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με τη μεγάλη κινηματογραφική εταιρία. Το 1965 θα κάνει ένα χαριτωμένο πέρασμα στην ταινία του Γιώργου Κωνσταντίνου, 5000 ψέματα.

Το 1969, θα παίξει ένα δραματικό ρόλο στην ταινία του Νίκου Φώσκολου, “Πεθαίνω κάθε ξημέρωμα”, και ένα ρόλο κωμικό στην ταινία του Ντίνου Δημόπουλου, Η ωραία του κουρέα.

Η συνεργασία της με το Γιάννη Δαλιανίδη και τον Κώστα Βουτσά απογειώθηκε στην ταινία “Το ανθρωπάκι”, 1969.

Τελευταία ταινία εκείνη την περίοδο είναι Ο Μάγκας με το τρίκυκλο, 1972 ενώ θα επανέλθει μερικά χρόνια αργότερα με την ταινία πρωταγωνιστών του Γιώργου Λαζαρίδη, Ο Ποδόγυρος, 1980.

Τελευταία έπαιξε στις ταινίες: “Πεθαίνω για σένα”, 2009 και “Από έρωτα”, 2014.

Θέατρο

Το 1962 έλαβε μέρος στην παράσταση των Θεοδωράκη, Κακογιάννη και Μποστ, “Όμορφη πόλη”.

Συμμετείχε επανειλημμένα στον θίασο Γεωργίας Βασιλειάδου και Βασίλη Αυλωνίτη. Εμφανίστηκε σε επιθεωρήσεις δίπλα στους Νίκο Σταυρίδη, Κώστα Χατζηχρήστο, Γιώργο Κωνσταντίνου, Μαρίκα Νέζερ, Νίκο Ρίζο, Γιάννη Γκιωνάκη, Καίτη Μπελίντα, Σπεράντζα Βρανά, Ρένα Ντορ, Ρένα Βλαχοπούλου, Ορέστη Μακρή, Κατερίνα Γιουλάκη, Σταύρο Παράβα, Αλέκο Λειβαδίτη, Μπέττυ Μοσχονά, Ελένη Προκοπίου, Βαγγέλη Βουλγαρίδη, Γιάννη Φέρμη, Τάκη Μηλιάδη, Σωτήρη Μουστάκα κ.ά.

Η Μάρθα Καραγιάννη όμως δεν έπαιξε μόνο επιθεωρήσεις. Το 1972 συγκρότησε δικό της θίασο και ανέβασε το “Καμπαρέ” στο θέατρο Καλουτά.

Έπαιξε ανάμεσα στα άλλα: “Το ρετιρέ της Εύας”, 1965 / “Γη SOS”, 1970 / “Οι άντρες προτιμούν τις ξανθές”, 1983 / “Παγωτό μες στο χειμώνα”, 1983-1984 / “Αγάπη μου παλιόγρια”, 1986-1987 / “Απόψε αυτοσχεδιάζουμε”, 1992-1993 / “Χαμάμ γυναικών”, 1996-1997 / “Όταν οι γυναίκες το γλεντούν”, 1998 / “Αρσενικό και παλιά δαντέλα”, 1999-2000 / “Το κορίτσι της γειτονιάς”, 2002-2003 / “Εκκλησιάζουσες”, 2004.

Τηλεόραση

Στην τηλεόραση εκτός από το σήριαλ ”Ο Δρόμος”, 1977 πρωταγωνίστησε στις σειρές “Μικρομεσαίοι” του Γ. Δαλιανίδη, 1992, ”Ζωή πατίνι” του Γιώργου Κωνσταντίνου, 1995 και “Επτά θανάσιμες πεθερές”, 2004.

Κινηματογράφος Μάρθα Καραγιάννη

Ο θερινός κινηματογράφος ”Κατερίνα” λειτουργεί από το 1960 στην Ευγένεια, Κερατσίνι. Το 2016 ο ενοποιημένος, πλέον, Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, αγκαλιάζει το θερινό κινηματογράφο, του οποίου η λειτουργία είχε ανασταλεί, το περιποιείται και το ανοίγει ξανά με το νέο όνομα, που του είχε ήδη δοθεί λίγα χρόνια πριν, αφιερωμένο στην ηθοποιό Μάρθα Καραγιάννη.

Θέματα: Ηθοποιός
Πηγή: dikaiologitika.gr
Tags - Ολύμπιο Βήμα  Κατερίνη, Πιερία, Δήμος Κατερίνης, Τέμπη, Ντόναλντ Τραμπ, Φώντας  Μπαραλιάκος, αθλητικές μεταδόσεις, πόρισμα, Βημα…τίζοντας, Όλυμπος καιρός
Ολύμπιο Βήμα

Ολύμπιο Βήμα

Καθημερινή Ενημέρωση με Νέα, Ειδήσεις και Απόψεις για την Κατερίνη και την Πιερία
Η Κατερίνη και η Πιερία σήμερα. Καθημερινή Ενημέρωση για τοπικές ειδήσεις, με άρθρα - απόψεις, για την πολιτική, την οικονομία, τα αθλητικά, τον πολιτισμό, τον καιρό.
Η καθημερινή εφημερίδα για την Κατερίνη και την Πιερία, από το 1974, στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Πληροφορίες για το Ολύμπιο Βήμα
Επικοινωνία

Ολύμπιο Βήμα στο Google News

Για να μη χάσετε καμία ενημέρωση από το Ολύμπιο Βήμα στο Google News και για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Κατερίνη, την Πιερία, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Olympiobima.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News
Προηγούμενο Άρθρο

Συντάξεις: Πάνω από 6% η αύξηση – Τα 3 σενάρια που επεξεργάζεται η κυβέρνηση

Επόμενο Άρθρο

Λογαριασμοί ρεύματος: Πού θα διαμορφωθούν τα τιμολόγια Οκτωβρίου

Σχετικά άρθρα

Η ταινία μικρού μήκους «Αχέροντας» υποψήφια στα Βραβεία Ίρις
Σινεμά-Tv

Η ταινία μικρού μήκους «Αχέροντας» υποψήφια στα Βραβεία Ίρις

8 Μαΐου 2025
Η Μάσα και ο Αρκούδος έρχονται στην Κατερίνη!
Θέατρο

Η Μάσα και ο Αρκούδος έρχονται στην Κατερίνη!

8 Μαΐου 2025
Είδωλα στον καθρέπτη: Πρεμιέρα στην Κατερίνη με τρεις Πιεριείς συντελεστές
Θέατρο

Είδωλα στον καθρέπτη: Πρεμιέρα στην Κατερίνη με τρεις Πιεριείς συντελεστές

4 Μαΐου 2025
“Εντολή” της Διδώς Σωτηρίου
Θέατρο

“Εντολή” της Διδώς Σωτηρίου

23 Απριλίου 2025
Θέατρο Commedia: «Ο Παπουτσωμένος Γάτος»
Θέατρο

Θέατρο Commedia: «Ο Παπουτσωμένος Γάτος»

11 Απριλίου 2025
Παιδική Σκηνή: Τα 3 Γουρουνάκια
Θέατρο

Παιδική Σκηνή: Τα 3 Γουρουνάκια

23 Μαρτίου 2025
ADVERTISEMENT


Μεθοδικό-Μεταίχμιο

Εργασία Εκπαιδευτική Κατερίνη

Μαριάννα Τριανταφύλλου

Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
Spiroulina 300x250

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT


ΔΕΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Σχάρα & Λεμόνι
Σχάρα & Λεμόνι


Μήνυμα Ζωής



Παραλία Κατερίνης - Kassapidis Exchange

Αναγγελία Γάμου με ένα Κλικ

ADVERTISEMENT

Πιο Δημοφιλή

Κατερίνη: Έφυγε από την ζωή ο Δημητριάδης Νικόλαος σε ηλικία 54 ετών

Canteen Festival Κατερίνη 2025 – Η μεγαλύτερη γιορτή street food και μουσικής έρχεται στην Κατερίνη!

Κατερίνη: Τα 10α γενέθλια του καταστήματος Boutique 14 by Αθανασία (εικόνες & βίντεο)

«Μια φορά κι έναν καιρό στο Σ.Δ.Ε. Κατερίνης» – Θεατρική Παράσταση (εικόνες)

Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης 2025

Μη χάσετε

Με απόλυτη επιτυχία το TRIMAN 2025 στην Ολυμπιακή Ακτή – Η γιορτή του αθλητισμού στα παράλια της Πιερίας (φώτο – βίντεο)

Καραμέρος για Πιπερόπουλο

Super League 2: “Παράθυρο ελπίδας” για άνοδο ως 2ος καλύτερος των 4αρων Ομίλων – 1ος επιλαχών είναι ο Πιερικός

Το τρόπαιο στον Λόρενς Κέρι με 26 τέρματα

Στο Μεξικό αγωνίζεται ο Ραφαήλ Γκίρνης των Ολυμπίων Κατερίνης

Αγγελίες

Από την Ψησταριά Στέλιος ζητείται ψήστης, σερβιτόρες και τυλιχτής, τυλίχτρια.

Η εταιρεία καλλυντικών SEVEN7ΕΕΝ – LORVENN ζητεί συνεργάτες αισθητικούς – κομμώτριε

ZHTOYNTAI πλανόδιοι μικροπωλητές για νησί

Ζητείται για την ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ HomeMarkt στον Κορινό Πιερίας για μόνιμη εργασία

Ζητούνται υπάλληλοι για πρατήρια υγρών καυσίμων στα ΣΕΑ Κορινού

Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα

Χαράλαμπος Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Παπαδόπουλος
«Γεύση» από την σοφία του Χρυσοστόμου – Μέρος...
Θόδωρος Δημητριάδης
Θόδωρος Δημητριάδης
Η ταχεία αμαξοστοιχία κάποτε
Γεώργιος Σ. Κανταρτζής
Γεώργιος Σ. Κανταρτζής
Η Υποδειγματική Μητέρα! (Β΄)
Δημήτριος Γ. Δημηνάς
Δημήτριος Γ. Δημηνάς
Μια ευκαιρία που χάθηκε

Διαβάστε ακόμη...

Γλυκές πινελιές παράδοσης από τους μικρούς χορευτές της Ένωσης Ποντίων Πιερίας στην πολυθεματική έκθεση
Εκδηλώσεις

Γλυκές πινελιές παράδοσης από τους μικρούς χορευτές της Ένωσης Ποντίων Πιερίας στην πολυθεματική έκθεση

11 Μαΐου 2025
Σβορώνος Κατερίνης: Με συγκίνηση τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Συνταγματάρχη Δημητρίου Σβορώνου
Κατερίνη

Σβορώνος Κατερίνης: Με συγκίνηση τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Συνταγματάρχη Δημητρίου Σβορώνου (εικόνες & βίντεο)

11 Μαΐου 2025
Οδυσσέας
Άρθρα - Απόψεις

Οδυσσέας (ποίημα)

11 Μαΐου 2025
Μουσικο αφηγηματικό Εργαστήριο για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου στο Πνευματικό Κέντρο ”Ο Άγιος Φώτιος”
Δελτία Τύπου

Μουσικο-αφηγηματικό Εργαστήριο για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου στο Πνευματικό Κέντρο ”Ο Άγιος Φώτιος”

11 Μαΐου 2025
Finos Film: Νοσταλγικό Βίντεο για την Γιορτή της Μητέρας από τον Ελληνικό Κινηματογράφο
Media

Finos Film: Νοσταλγικό Βίντεο για την Γιορτή της Μητέρας από τον Ελληνικό Κινηματογράφο

11 Μαΐου 2025
Κώδικας Δεοντολογίας για την Τεχνητή Νοημοσύνη στα ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη
Κοινωνία

Κώδικας Δεοντολογίας για την Τεχνητή Νοημοσύνη στα ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη

11 Μαΐου 2025

Η Κατερίνη και η Πιερία σήμερα: Καθημερινή Ενημέρωση


© 2025 Ολύμπιο Βήμα
Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.
Βότση 18, 601 00, Κατερίνη
Τηλ. 23510 33633
Α.Φ.Μ.: 094329106
Δ.Ο.Υ. Κατερίνης
E-mail: info@olympiobima.gr

Καθημερινή ενημέρωση με τοπικές ειδήσεις, νέα και άρθρα.

  • Το Ολύμπιο Βήμα
  • Επικοινωνία
  • Πρωτοσέλιδα της Εφημερίδας
  • Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική κατά της Διαφθοράς
  • Δήλωση Εχεμύθειας
  • Όροι Χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • SiteMap

Το Ολύμπιο Βήμα στα Social Media


  • Τιμές καυσίμων σε πραγματικό χρόνο
  • Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα
No Result
View All Result
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες

© 2024 Ολύμπιο Βήμα Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε. Βότση 18, 601 00, Κατερίνη Τηλ. 23510 33633 Α.Φ.Μ.: 094329106 Δ.Ο.Υ. Κατερίνης E-mail: info@olympiobima.gr

No Result
View All Result
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • Φεστιβάλ Ολύμπου
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τεχνολογία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
  • Αγγελίες
  • Καιρός Live
  • Κλιματική Αλλαγή
  • Επικοινωνία
  • Αναγγελία γάμου με ένα κλικ
  • Live οι τιμές καυσίμων
  • Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κατερίνης
  • Χρήσιμα Τηλέφωνα – Πρώτες βοήθειες

© 2024 Ολύμπιο Βήμα Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε. Βότση 18, 601 00, Κατερίνη Τηλ. 23510 33633 Α.Φ.Μ.: 094329106 Δ.Ο.Υ. Κατερίνης E-mail: info@olympiobima.gr