Πέμπτη 9 Ιουλ 2020 13:17      

Έκθεση του Ιωάννη Α. Παπαδόπουλου με θέμα το Driftwood art

Αρχίζει αύριο Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 στην Αστική Σχολή Κατερίνης (παλιό 1ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης) η έκθεση του Ιωάννη Α. Παπαδόπουλου με θέμα το Driftwood art , δηλ. την τέχνη που ασχολείται με τα ξεβρασμένα θαλασσόξυλα ή καλύτερα την τέχνη που ασχολείται με τα «σκουπίδια» της θάλασσας. «Σκουπίδια» που όμως όταν τα προσέξει κανείς, αφού τα συλλέξει , αποτελούν πανέμορφα αντικείμενα τέχνης με ιδιαίτερη αισθητική, διακοσμητική και χρηστική αξία.

Ο κ. Παπαδόπουλος για πρώτη φορά και με μεγάλη επιτυχία, παρουσίασε έργα του σε έκθεση στο ΣΤΕΚΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ τον Ιούνιο του 2013 και με τον γενικό τίτλο «Θαλάσσης Έρμαια».

Συνεχίζοντας την ενασχόλησή του με την τέχνη του Driftwοod θα παρουσιάσει αύριο την καινούργια του δουλειά στην Αστική Σχολή Κατερίνης (εως και την 27/10/2019). Σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται έργα από όλες τις εκφράσεις του Driftwood. Όσοι θα επισκεφτούν την έκθεση θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουν τα έργα του καλλιτέχνη που είναι όμως πρωτίστως και κυρίως έργα της φύσης!

εκδηλώσεις Τέχνη

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top