Δευτέρα 13 Ιουλ 2020 23:25      

Έναρξη των εργασιών αποκατάστασης κατολίσθησης

ΣΤΗΝ 3Η ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΕΞΟΧΗΣ-ΤΟΞΟΥ

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης κατολίσθησης, στην 3η επαρχιακή οδό Κατερίνης-Εξοχής-Τόξου, πριν την είσοδο του οικισμού του Τόξου, μετά την άμεση παρέμβαση της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, συνοδευόμενη από τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κ. Παναγιώτη Μαυρίδη, μετέβη στο σημείο των εργασιών, όπου σημειώθηκε κατολίσθηση, εξαιτίας των τελευταίων καιρικών συνθηκών.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης του φαινομένου, κινητοποιήθηκε για την επίλυση του προβλήματος, στο πλαίσιο ενός τεχνικού προγράμματος έργων υποδομών, που αφορούν,  αποκαταστάσεις ζημιών, συντηρήσεις και ανακατασκευή του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της, με στόχο τη διασφάλιση  ασφαλών συνθηκών μετακίνησης.

Όπως  τόνισε η κα Μαυρίδου υπήρξε άμεση η κινητοποίηση για την αποκατάσταση της κατολίσθησης  ενώ εντατικά συνεχίζονται οι εργασίες, στο πλαίσιο του τεχνικού  προγράμματος, για τη βελτίωση του οδικού δικτύου.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top