Δευτέρα 30 Νοε 2020 22:24      

Ενιαίος πομποδέκτης σε όλους τους αυτοκινητόδρομους

ΑΠΟ THN ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟΥ 

ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Από τις 4 Νοεμβρίου 2020, τίθεται σε λειτουργία ανανεωμένη η διαλειτουργικότητα των ελληνικών πομποδεκτών σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας, στην οποία συμμετέχει και η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου με τον πομποδέκτη eway. 

Ο πομποδέκτης eway

Επιλέγοντας τον πομποδέκτη eway από την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου για τις μετακινήσεις τους στην Ελλάδα, οι οδηγοί απολαμβάνουν: Προνομιακές τιμές και εκπτωτικά προγράμματα μόνο για τους συνδρομητές eway του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου. Γρήγορα και άνετα ταξίδια, κάνοντας χρήση των αποκλειστικών λωρίδων διέλευσης στους σταθμούς διοδίων. Διελεύσεις χωρίς καθυστέρηση για πληρωμές με μετρητά ή κάρτα, ιδιαίτερα κατά τις ημέρες και ώρες αιχμής.

Αυτόματη ενεργοποίηση

\Επισημαίνεται ότι: Για τους κατόχους πομποδεκτών άλλων εταιρειών, ισχύουν οι ονομαστικές τιμές διοδίων. Οι συνδρομητές eway δεν χρειάζεται να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια, καθώς η υπηρεσία διαλειτουργικότητας ενεργοποιείται αυτόματα και δωρεάν στις 4 Νοεμβρίου.

Ενημέρωση από την εταιρία

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τον πομποδέκτη eway και να ενημερωθούν για τη διαλειτουργικότητα, καθώς και για τα εκπτωτικά προγράμματα που ταιριάζουν στις ανάγκες τους, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.myeway.gr ή να απευθυνθούν στην Εξυπηρέτηση Πελατών στο τηλέφωνο 2410-741440 (Δευ-Κυ 07:00-22:00).

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top