Κυριακή 7 Μαρ 2021 14:12      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ενίσχυση του φωτισμού στην Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου

Στην ενίσχυση και συντήρηση του δημοτικού φωτισμού με την τοποθέτηση και χρήση σύγχρονων, φωτιστικών σωμάτων με τις πλέον ποιοτικές προδιαγραφές συμβάλλουν οι καθημερινές εργασίες του τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης.
«Στόχος των παρεμβάσεων που γίνονται με βάση φωτομετρικές μελέτες είναι η βελτίωση της απόδοσης και της ποιότητας του φωτισμού. Παράλληλα, η εξοικονόμηση ενέργειας & πόρων και η αποφυγή της φωτορύπανσης» τονίζει σε δήλωσή του, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Τεχνικής Υπηρεσίας Κώστας Τσιουκάνης.


Η αντικατάσταση και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων  τύπου  LED, στο σύνολο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου κινείται προς την παραπάνω κατεύθυνση.
Τα συγκεκριμένα φωτιστικά σώματα διακρίνονται για το λιτό και σύγχρονό τους σχεδιασμό, ενώ διασφαλίζουν οπτική άνεση και εξαιρετική απόδοση.
Γενικότερα, στόχος των συγκεκριμένων εργασιών είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της Κατερίνης, ενώ καταδεικνύει τη μέριμνα για τον συστηματικό, ποιοτικό και επαρκή φωτισμό των οδών και των κοινόχρηστων χώρων, στο σύνολο του Δήμου.

Ενίσχυση του φωτισμού στην Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Κατερίνης φωτομετρικές μελέτες Εξοικονόμηση ενέργειας αποφυγή φωτορύπανσης Αγίου Δημητρίου LED

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top