Τρίτη 14 Ιουλ 2020 14:22      

Έργα Συντήρησης στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται τα έργα συντήρησης και καλλωπισμού των εγκαταστάσεων του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στη Παραλία.

Μετά την εξολοκλήρου ανακαίνιση της ηλεκτρικής εγκατάστασης και φωτισμού στα λεμβαρχεία και τα γραφεία του συλλόγου, με τη φροντίδα του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Κ.Τσιουκάνη, ολοκληρώθηκαν την

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου και τα έργα συντήρησης της τοιχοποιίας και οι ελαιοχρωματισμοί του συνόλου των εγκαταστάσεων του Ν.Ο.ΚΑΤ. με την πολύτιμη αρωγή των συνεργείων του Δήμου Κατερίνης.

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κώστας Καρυώτης δήλωσε «Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο.ΚΑΤ θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμο Κατερίνης, το Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη και τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Κ.Τσιουκάνη για την πολύτιμη βοήθεια στα έργα συντήρησης των εγκαταστάσεών μας που εξασφαλίζουν καλύτερες συνθήκες Προπόνησης και προετοιμασίας για  όλους τους αθλητές μας. 

Το ενδιαφέρον και η στήριξη του Δήμου είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την πραγμάτωση του έργου του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης»

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης 'Εργα Συντήρησης Δήμος Κατερίνης
Scroll to Top