Παρασκευή 30 Οκτ 2020 4:24      

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. - Συνάντηση με τον βουλευτή Πιερίας της ΝΔ, κ. Φ. Μπαραλιάκο

Με τον βουλευτή Πιερίας της ΝΔ κ. Φώντα Μπαραλιάκο, συναντήθηκε, το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσής μας, στο γραφείο του στην πόλη της Κατερίνης.

Η αντιπροσωπεία, αφού συνεχάρη τον κ. βουλευτή για την εκλογή του, τον ενημέρωσε για τη λειτουργία του σωματείου και του παρέδωσε υπόμνημα με τα κύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. Κατά τη συζήτηση που αναπτύχθηκε, μεταξύ των άλλων, τέθηκαν τα θέματα που απασχολούν εν γένει τους στρατιωτικούς, με βάση τις προτάσεις της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ.), δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα οικονομικά αλλά και στα κοινωνικά επιδόματα που συνεχίζουν να χάνουν λόγω αβλεψίας παραμέτρου.

Από την πλευρά του ο κ βουλευτής δήλωσε ενήμερος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί, ιδίως για τα θέματα των οικονομικών, διότι γνωρίζει τις προσπάθειες της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. από τη δημιουργία της και τόνισε ότι θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες αυτές, για την επίλυση των προβλημάτων, προωθώντας τα και με τη δική του συνδρομή ως Βουλευτής και οικονομολόγος στην ομάδα της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής 'Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων.

Τέλος, δόθηκε δέσμευση και από τις δύο πλευρές για συνέχιση των επαφών τους και για την από κοινού προσπάθεια να επιλύονται τα προβλήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στις μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Π. Φώντας Μπαραλιάκος Νέα Δημοκρατία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top