Παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων φορέων
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο ετήσιος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας με πλήθος κόσμου να δίνει το “παρών”. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς βραβεύτηκαν τα παιδιά των αστυνομικών που ήταν επιτυχόντες στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι. της χώρας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Γρ. Γερακαράκος, οι βουλευτές Πιερίας Χ. Τζαμακλής και Α. Καστόρης, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σ. Μαυρίδου, ο δήμαρχος Κατερίνης Σ. Χιονίδης, ο επιθεωρητής Β. Ελλάδας αντιστράτηγος Μ. Καραμαλάκης, ο αν. διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας Γ. Τζήμας, ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Η. Χατζηχριστοδούλου, ο εκπρ. του βουλευτή Κ. Κουκουδήμου, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Δ. Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος του Ι.Ρ.Α. Φ. Μαρκόπουλος, ο πρώην πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Χ. Φωτόπουλος.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους τους αστυνομικούς και όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Ακολουθήστε το “Ο.Β.” στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!