Χρόνος παρασκευής: 12 λεπτά
Υλικά:
Μία κονσέρβα κονκασέ (ντομάτα) ή 3 ώριμες ντομάτες
4 αυγά
Τυρί φέτα, κατά προτίμηση καλαθάκι Λήμνου
3 κρεμμύδια, 1 σκόρδο
Ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, τα τηγανίζουμε, ρίχνουμε την ντομάτα να βράσουν αρκετά μέχρι σχεδόν να πιουν το ζουμί τους, ρίχνουμε τη φέτα σε χοντρά κομμάτια, και τα αυγά, ανακατεύουμε πολύ ελαφρά, σβήνουμε τη φωτιά και πασπαλίζουμε αλάτι και πιπέρι.
Συνοδεύεται με ένα ποτηράκια ημίγλυκο κρασάκι Λήμνου.
Για επιδόρπιο: τραγανός μαστιχάτος χαλβάς βανίλιας Αχιλλαδελη που λιώνει στο στόμα.