Τετάρτη 26 Ιουν 2019 10:54      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γ' Εθνική: Ανεβάζει "στροφές" ο Πιερικός

Επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες του Πιερικού μετά το διήμερο ρεπό και ξεκινάει ουσιαστικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μιας και την περασμένη εβδομάδα έγινε περισσότερο προσαρμογή των παικτών στον προπονητικό κύκλο της προετοιμασίας.

Ο Λεωνίδας Μπίλης με τους συνεργάτες του Τσαγκαλίδη και Γρηγοριάδη την δεύτερη εβδομάδα θα ανεβάσαν ρυθμό προκειμένου οι παίκτες να μπούνε για τα καλά στα βαθιά νερά της προετοιμασίας και να "οπλιστούν" από δυνάμεις για την δύσκολη περίοδο του πρωταθλήματος.

Εν τω μεταξύ όσον αφορά το ρόστερ του Πιερικού, με την ομάδα προπονούνται πολλοί νεαροί παίκτες που "δοκιμάζονται" απο τον Λεωνίδα Μπίλη με τον συνολικό αριθμό να ξεπερνά τους 10 παίκτες.      

Υπάρχουν ήδη 16 παίκτες που στελεχώνουν τον Πιερικό και προέρχονται οι 5 απο την περσινή ομάδα και οι 11 απο φετινές μεταγραφές.

Πιο συγκεκριμμένα "παρέμειναν" οι: Κυπαρίσσης Γιώργος, Καρτσαμπάς Αθανάσιος, Χατζηδίμπας Βασίλειος, Δαδάκος Βαγγέλης, Λαμπίρης Κώστας.

Αποκτήθηκαν μέχρι τώρα οι: Σκλιοπίδης Δημήτριος, Κραγιόπουλος Στέφανος, Γαλανόπουλος Γιώργος, Σεχολάρι Αλέξανδρος, Πατσιογιώργος Δημήτριος, Κούζας Αλέξανδρος, Τσιούχας Διονύσιος, Παντζιάλας Διονύσιος, Κριεμάντι Τζέκινγκς, Τσιάμης Θωμάς, Μπατσαράς Ορέστης.

Υπάρχουν 2 ακόμη περιπτώσεις παικτών που είναι "κλεισμένες" και απομένουν τα τυπικά.

Το γεγονός ότι δόθηκε βαρύτητα σε γηγενείς παίκτες τιμά την Διοίκηση που απο την αρχή το έθεσε σαν βασικό της στόχο προκειμένου να χτίσει ο Μπίλης την ομάδα για την νέα περίοδο.

Υπάρχει η εμπειρία, υπάρχει η θέληση και υπάρχει το ενδιαφέρον των φιλάθλων που παρακολουθούν τις κινήσεις της Διοίκησης και που βλέπουν την δημιουργία ενός ρόστερ που απαρτίζεται απο παίκτες απο την Πιερία.

Σήμερα το απόγευμα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17.30 και αύριο θα γίνει διπλή, πρωΐ και απόγευμα.

Γ' Εθνική Πιερικός

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top