To Πάσχα είναι μια εποχή των εθίμων. Ένα από τα πιο αγαπημένα σε όλους, είναι το πασχαλινό τσουρέκι. Είναι η εποχή, που οι φούρνοι, τα σπίτια, ο κόσμος γύρω, γεμίζει λαχταριστές μυρωδιές, από μαχλέπι, βανίλια, και άλλα, που συνθέτουν το παραδοσιακό ελληνικό τσουρέκι.
Σε μια βόλτα, ανάμεσα σε αρτοποιεία της Κατερίνης, και με τη Μ. Εβδομάδα να βρίσκεται σχεδόν στην εκπνοή της, διαπιστώσαμε το θετικό «παλμό» παραγωγών και καταναλωτών, αναφορικά με το λατρεμένο έδεσμα. Τα ράφια των φούρνων γεμίζουν, και αδειάζουν συνεχώς από τις πασχαλινές κουλούρες, ενώ οι πλειονότητα των ιδιοκτητών εμφανίζεται ικανοποιημένη, κι ευχαριστεί τους καταναλωτές, για τη στήριξη στα προϊόντα τους!