Τις Άγιες και ευλογημένες ημέρες του Πάσχα που διανύουμε, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατερίνης «Δρυάνιστα», με τη συγκινητική συμμετοχή φίλων και μελών του, ανέλαβε μια πρωτοβουλία βαθιάς ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, συγκεντρώνοντας τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται.
Τα αγαθά αυτά παραδόθηκαν στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Πιερίας, με στόχο να στηριχθούν όσοι δίνουν καθημερινά έναν άνισο αγώνα με την ασθένεια, καθώς και οι οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.
Ίσως η προσφορά αυτή να φαντάζει μικρή μπροστά στις ανάγκες, όμως η αξία της είναι ανεκτίμητη. Διότι κάθε πράξη αγάπης, κάθε ένδειξη συμπαράστασης και κάθε ελάχιστη βοήθεια, όταν πηγάζει από την καρδιά, μετατρέπεται σε φως, ελπίδα και δύναμη για τον συνάνθρωπο.
Σε καιρούς που η αλληλεγγύη είναι πιο αναγκαία από ποτέ, τέτοιες πρωτοβουλίες μας υπενθυμίζουν πως η ανθρωπιά παραμένει ζωντανή και δυνατή.
Τα τρόφιμα παρέδωσαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ντασιόπουλος Λάμπρος και ο Αντιπρόεδρος Θυμιόπουλος Αντώνης.
Ο Σύλλογος «Δρυάνιστα» εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες προς όλα τα μέλη και τους φίλους που συνεισέφεραν στην δράση. Ο Τριαδικός μας Θεός να τους δίνει απλόχερα την Ευλογία Του.
Με τις ευχές όλων για Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και αισιοδοξία!





























