Τετάρτη 25 Νοε 2020 10:54      

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας στην ένστολη πανελλαδική συγκέντρωση την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στον Λευκό Πύργο

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας θα συμμετέχει στην ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία που αποφασίστηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και από τις λοιπές Ομοσπονδίες Σωμάτων Ασφαλείας, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 στον Λευκό Πύργο εν όψει της 83ης Δ.Ε.Θ. 

Διεκδικούμε και Απαιτούμε: 

1) Πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης με όλες τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για την επαναφορά των αποδοχών μας στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012 και τη χορήγηση των αντίστοιχων αναδρομικών. 

2) Ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας με νέες προσλήψεις, με τον εκσυγχρονισμό υποδομών και μέσων, αλλά και με την καθολική και έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας από τους Κυβερνώντες. 

3) Την αναγνώριση του επαγγέλματος που επιτελούμε ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού και την καθιέρωση ιατρού εργασίας, σύμφωνα με την εργατική νομοθεσία. 

4) Τη διασφάλιση της καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων σε ανεκτά επίπεδα διαβίωσης και όχι υπό τη μορφή φιλοδωρήματος. 

5) Την αναβάθμιση του κοινωνικού κράτους και των παρεχόμενων αγαθών και υπηρεσιών στον τομέα της Πρόνοιας, της Υγείας και της Παιδείας. 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να δώσουν το παρών 

Για το Δ.Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                    Ο Γεν. Γραμματέας
ΦΩΤΗΣ Δημήτριος         ΛΙΜΠΑΝΟΒΝΟΣ Παναγιώτης

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top