Μια από τις πιο σημαντικές ελληνίδες μουσικούς, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, με τη ζεστασιά και τη συγκίνηση που χαρακτηρίζουν τις μελωδίες της, συνέβαλε ουσιαστικά στη γιορτή που είναι αφιερωμένη στην αξία και το νόημα της ζωής των παιδιών και των οικογενειών που φροντίζει η Μέριμνα, όταν βιώνουν απώλειες και μεγάλες προκλήσεις στη ζωή τους.
Στο πλευρό της διακεκριμένης μουσικοσυνθέτριας Ευανθίας Ρεμπούτσικα, η Σοπράνο Σοφία Ζώβα από την Κατερίνη, εντυπωσίασε με τη φωνή και την παρουσία της, αποσπώντας θερμό χειροκρότημα.
Όλα τα έσοδα της συναυλίας διατέθηκαν για τη λειτουργία των δύο Συμβουλευτικών Κέντρων της Μέριμνας, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στα οποία τα τελευταία 30 χρόνια, εξειδικευμένο προσωπικό παρέχει δωρεάν ψυχολογική στήριξη σε παιδιά, σε εφήβους και στις οικογένειές τους που βιώνουν την απώλεια αγαπημένου προσώπου.