Δείτε αναλυτικά τη συνταγή
2 φιλέτα κοτόπουλου
1 ½ φλ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
1 φλ. φρυγανιά τριμμένη
3 κουταλιές πάστα ελιάς
Ειδικό σπάγκο μαγειρικής
Βούτυρο για το άλειμμα του ταψιού
Κλωναράκια μαϊντανού
½ φλ. ελαιόλαδο
Δείτε αναλυτικά τη συνταγή
Καθημερινή Ενημέρωση με Νέα, Ειδήσεις και Απόψεις για την Κατερίνη και την Πιερία
Η Κατερίνη και η Πιερία σήμερα. Καθημερινή Ενημέρωση για τοπικές ειδήσεις, με άρθρα - απόψεις, για την πολιτική, την οικονομία, τα αθλητικά, τον πολιτισμό, τον καιρό.
Η καθημερινή εφημερίδα για την Κατερίνη και την Πιερία, από το 1974, στην ηλεκτρονική της έκδοση.
Τα πτι φουρ έχουν προέλευση την Γαλλία και στα γαλλικά petits fours είναι τα μικρά μπισκότα ή κέικ.
Τα γιαουρτένια τυροπιτάκια έχουν μια γέμιση που λιώνει στο στόμα και είναι ιδανικά για το σχολικό κολατσιό
Εάν δεν νηστεύουμε και δεν περιμένουμε το Πάσχα για να φάμε αυγά, η πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή είναι η...
Η φράουλα είναι το πρώτο φρούτο της άνοιξης και η γλυκιά αδυναμία μικρών και μεγάλων.
Χαλβάς με σιμιγδάλι, νηστίσιμος και παραδοσιακός
Μια άλλη ονομασία της στραπατσάδας είναι «καγιανάς». Είναι συνήθως καλοκαιρινό φαγητό, γρήγορο και εύκολο, αλλά μπορούμε να το φτιάχνουμε και...
© 2024 Ολύμπιο Βήμα
Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.
Βότση 18, 601 00, Κατερίνη
Τηλ. 23510 33633
Α.Φ.Μ.: 094329106
Δ.Ο.Υ. Κατερίνης
E-mail: info@olympiobima.gr