Δευτέρα 25 Μάιος 2020 11:51      

«ΗΜΈΡΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑΣ»: Τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο τίμησε χθες η Ελληνική Αστυνομία

Πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου. Στη Κατερίνη το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Θείας Αναλήψεως παρουσία της βουλεύτριας Ε. Σκούφα, της Αντιπεριφερειάρχη Σ. Μαυρίδου, του Δημάρχου Κατερίνης Κ. Κουκοδήμου, του προέδρου του επιμελητηρίου, της εκπροσώπου του βουλευτή Σ. Χιονίδη κας Χ. Παπαχατζή, εκπρόσωποι των δδικαστικών και σστρατιωτικών και λιμενικών αρχών, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των ενώσεων αποστράτων και συνδικαλιστικοί φορείς, Μετά τη δοξολογία αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας

Σε δηλώσεις του ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. Γιώργος Τζήμας επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι η ελληνική αστυνομικά τιμά τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο, έναν Άγιο που σε όλη τη διάρκεια του βίου του αγωνίστηκε για την ευνομία τη πάταξη της εγκληματικότητας και την προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου. «Έχοντας και εμείς ως φωτεινό οδηγό και συμπαράσταση τον προστάτη Άγιο μας, μαχόμαστε σε καθημερινή βάση για τη προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου, για την πάταξη κάθε μορφής εγκληματικότητας και για τη διατήρηση και αποκατάσταση της ευνομίας . Χρόνια πολλά σε όλους».

Εθελοντική αιμοδοσία

Στο πλαίσιο του εορτασμού, με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο διάστημα πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος της αστυνομίας και παιδιών που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία.

Ελληνική Αστυνομία

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top