Τετάρτη 3 Μαρ 2021 5:03      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις, νέα επικαιρότητα από Κεντρική Μακεδονία, καθημερινή ενημέρωση.

Χρ. Τζιουβάρας: Κατάθεση ερώτησης για την ποσοτική και ποιοτική κατάσταση των υδάτων στην ΠΕ Πιερίας

Ερώτηση για την ποσοτική και ποιοτική κατάσταση των υδάτων στην Περιφερειακή Ενότητας Πιερίας κατέθεσε προς την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κα. Σοφία Μαυρίδου και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Κων/νο Γουτίκα ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας, Χρήστος Τζιουβάρας.

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 7/03 στη νότια πύλη της ΔΕΘ

Οι επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, αλλά και των έκτακτων περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις των πολιτών, έχουν προκαλέσει σοβαρές ελλείψεις στα αποθέματα αίματος σε όλες τις αιμοδοσίες της χώρας.

Σαράντα οικίσκους για τη διενέργεια τεστ κορονοϊού στα νοσοκομεία της Κ. Μακεδονίας παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Απ. Τζιτζικώστας

Με 40 προκατασκευασμένους οικίσκους (τύπου ISO BOX), για τη διενέργεια τεστ κορονοϊού εξοπλίζει από σήμερα τα νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας η Περιφέρεια.

Τους πρώτους οικίσκους παρέδωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στην 3η και 4η Υγειονομική Περιφέρεια.

VIDEO | Το "Πειρατολόγιο" στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού

Το 2ο οδοιπορικό του στο "Εθνικό πάρκο Δέλτα Αξιού" μας παρουσιάζει το "Πειρατολόγιο" στ' ολοκαίνουριο βίντεο που κυκλοφόρησε στο YouTube πριν απο λίγες ώρες.

Τα γυρίσματά έγιναν αρχές Φεβρουαρίου και είχαν αφετηρία το Καλοχώρι απ'οπου ξεκινά το" Εθνικό πάρκο Δέλτα Αξιού", με πλάνα και αφηγήσεις για το  φράγμα του, για την λιμνοθάλασσα του, και φυσικά για τον "Κόκκινο δρόμο" ο οποίος διασχίζει και χωρίζει τη λιμνοθάλασσα στα δύο.         

Live Streaming: ΔιασκεδάΖΟΥΜΕ την Αποκριά

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ  ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ LIVE STREAMING ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑ

 «διασκεδάΖΟΥΜΕ την Αποκριά», 28/2, 4/3, 14/3  στις 9.00μμ

Η μετάδοση των εκδηλώσεων θα γίνει από τη σελίδα του στο facebook και από την διαδικτυακή πλατφόρμα eStage.gr

3 εξαιρετικά σχήματα καλλιτεχνών θα μας διασκεδάσουν με χορό, μουσική, κέφι,  σατιρικά τραγούδια, μιμήσεις, μεταμφιέσεις

 

Συνάντηση Μαρίας Αντωνίου με τον Κορυφαίο Ευρωπαίο Νέο Αγρότη του 2020 Παύλο Τσακίρη

Τον «Κορυφαίο Ευρωπαίο Αγρότη για το 2020», Παύλο Τσακίρη υποδέχθηκε στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη η επικεφαλής Μαρία Αντωνίου. Η κ. Αντωνίου συνεχάρη το νεαρό Βορειοελλαδίτη  επιχειρηματία που κατάφερε να αποσπάσει μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο.  

Ο Παύλος Τσακίρης κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε 200 νέους αγρότες από 21 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της επιχείρησης Tsakiris Family, όπου δραστηριοποιείται στην παραγωγή αβγών, λαμβάνοντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Περιβαλλοντικά Βιώσιμη Γεωργία».

Πιστοποίηση ISO 9001_2015 για το One Stop Liaison Office της Περιφέρειας

Μετά από δύο σχεδόν έτη παρουσίας στην Κεντρική Μακεδονία και την υλοποίηση πλήθους έργων και υπηρεσιών όπως διεξαγωγή ερευνών, ανάπτυξη μελετών και ψηφιακών εργαλείων (Horizon Scanning, Business intelligence), διοργάνωση εργαστηρίων και δράσεων προβολής και ενημέρωσης, αλλά και υποστήριξης των ενδιαφερόμενων μερών, το One Stop Liaison Office  του Μηχανισμού Υποστήριξης Οικοσυστήματος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Δεκέμβριο του 2020  πιστοποιήθηκε  για τ

Δράσεις αστικής γεωργίας στην Περιφέρεια στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου CityZen

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου “CityZen-Enhancing scalable innovations and new business models based on urban farming ecosystem values” του Ευρωπαϊκού Διαπεριφερειακού Προγράμματος Συνεργασίας “INTERREG EURORE 2014-2020” δημοσιεύθηκε το

Σελίδες

Scroll to Top