Σάββατο 18 Ιαν 2020 7:26      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Και ο Θωμάς Καραμήτρος του ΝΟΚΑΤ στους Ολυμπιακούς του Ρίο!

Μετά την Κατερίνα Νικολαϊδου, η οποία βρίσκεται ήδη στο Ρίο, ένας ακόμη αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, ο Θωμάς Καραμήτρος, θα δώσει το "παρών" στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Συγκεκριμένα, μετά τον αποκλεισμό της Ρωσίας, η ελληνική τετράκωπος ελαφρών βαρών με τους Θωμά Καραμήτρο, Σπύρο Γιάνναρο, Γιάννη Πέτρου και Στέφανο Ντούσκο θα δώσει το "παρών" στους Ολυμπιακούς Αγώνες και οι Έλληνες αθλητές ετοιμάζουν ήδη τις αποσκευές τους για αναχώρηση.

Η ελληνική τετράκωπος ήταν 3η στην προολυμπιακή ρεγκάτα, απ' την οποία είχαν προκριθεί δύο πληρώματα, κι έτσι, από τη στιγμή που αποκλείστηκε οριστικά η Ρωσία, παίρνει τη θέση του ρωσικού πληρώματος.

Νωρίτερα, από την πλευρά της ρωσικής ομοσπονδίας Κωπηλασίας ο πρόεδρός της επιβεβαίωσε με δηλώσεις το ενδεχόμενο - μέχρι εκείνη τη στιγμή - αποβολής της ρωσικής ομάδας κωπηλασίας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παράλληλα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία απέκλεισε τρεις αθλητές της κωπηλατικής ομάδας της Ρωσίας και ανάμεσά τους ήταν και ο Ιβάν Ποντζιβάλοβ, ένας από τους αντιπάλους της ελληνικής τετρακώπου. Ο συγκεκριμένος αθλητής αποκλείστηκε από τη ΔΟΕ καθώς και στο παρελθόν έχει τιμωρηθεί για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας αρχικά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Κωπηλασίας και ακολούθως από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία.

Όπως ήταν φυσικό ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης πανηγυρίζει για το γεγονός, κάτι που φαίνεται και με την ανάρτηση σχετικής φωτογραφίας στο facebook.

 

ΝΟΚΑΤ Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης Θωμάς Καραμήτρος Ρίο Ολυμπιακοί Αγώνες 2016

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top