Μεγάλη Εβδομάδα και στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου το πρόγραμμα κυλάει μόνο προπονητικά μιας και αγωνιστικά πρίν το παιχνίδι της Καβάλας, μεσολαβεί το ρεπό του Σαββατοκύριακου, λόγω της διακοπής για τον εορτασμό του Πάσχα.
Χρόνια πολλά!
Στο «κενό» και η έφεση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου για τον αγώνα με τον Διαγόρα
Απορρίφθηκε η έφεση που είχε κάνει ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου για την αναμέτρηση με τον Διαγόρα Ρόδου.
Να θυμίσουμε, ότι τη δικαστική νίκη τη σημείωσε η πλευρά του Διαγόρα έχοντας τον Αργύρη Λίβα στη νομική του ομάδα.
Η ένσταση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου κατά του Διαγορά αφορούσε αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστών του στο πρόσφατο μεταξύ τους ματς.
Αναλυτικά:
– Απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση της Π.Α.Ε με την επωνυμία «Εθνικός Προοδευτικός Σύλλογος Νέου Κεραμιδίου Πιερίας» κατά της υπ’ αρ. 88/2025 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Οργάνου της Ένωσης Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας Super League 2.