Κατερίνη - Πιερία
Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
Ο Καιρός Σήμερα και τις επόμενες ημέρες στη Κατερίνη και την Πιερία
No #1 ραδιόφωνο της Κατερίνης!
  • Αγγελίες
  • Επικοινωνία
  • Πρωτοσέλιδα
  • Κλιματική Κρίση
Ολύμπιο Βήμα - Νέα και Ειδήσεις από Κατερίνη και Πιερία
Θετικό Φροντιστήριο
  • Εκλογές 2023
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
No Result
View All Result
  • Εκλογές 2023
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά
No Result
View All Result
No Result
View All Result
Ολύμπιο Βήμα - Νέα και Ειδήσεις από Κατερίνη και Πιερία

Αρχική » Default » ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών

ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το Πασχαλινό Τραπέζι.

Ολύμπιο ΒήμαΟλύμπιο Βήμα
Τρίτη, 11 Απριλίου 2023, 18:18
Default
0 0
A A

Το ΚΕ.Π.ΚΑ., με στόχο την ενημέρωση των καταναλωτών, δίνει, στη δημοσιότητα, πληροφορίες, που αφορούν τα κύρια είδη διατροφής του Πασχαλινού τραπεζιού, για να γνωρίζουν οι καταναλωτές, όταν προμηθεύονται τα προϊόντα αυτά, τι να αγοράζουν και τι να αποφεύγουν.

Το κατάστημα, από το οποίο πραγματοποιούμε τις αγορές των τροφίμων μας, πρέπει να τηρεί τους κανόνες υγιεινής, που αφορούν την καθαριότητα των χώρων, του προσωπικού, των εργαλείων, τις συνθήκες συντήρησης των τροφίμων καθώς και την κατάλληλη επισήμανσή τους.

ADVERTISEMENT

 Κρέατα

·      Τα κρέατα συντηρούνται στο ψυγείο, ιδίως τα εντόσθια των αμνοεριφίων, που είναι πολύ ευαίσθητα σε θερμοκρασίες, εκτός ψυγείου.

·      Δεν πρέπει να αγοράζουμε κρέατα, από παραγωγούς ή πλανόδιους προμηθευτές, παρά μόνον από καταστήματα, γιατί, έτσι διασφαλίζουμε ότι έχουν ελεγχθεί.

·      Πρέπει να αγοράζουμε κρεατικά, που είναι τοποθετημένα, σε ψυγεία ή ψυγεία «βιτρίνες» και όχι αυτά, που είναι εκτός ψυγείου εκτεθειμένα σε σκόνη, ρύπανση, έντομα και μικρόβια.

·      Βασική ένδειξη της καταλληλότητας του σφαγίου ή του κρέατος, που αγοράζουμε, είναι η ύπαρξη σφραγίδων, σε διάφορα τμήματά του, η οποία δηλώνει ότι έχει γίνει ο απαιτούμενος υγειονομικός έλεγχος. Κάθε σφάγιο (αμνός, ερίφιο), υποχρεωτικά, πρέπει να φέρει σφραγίδες, και στα δύο ημιμόρια.

·      Τα εντόπια και τα προερχόμενα, από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αμνοερίφια έχουν σφραγίδα, με χρώμα «τυρκουάζ» και σχήμα ωοειδές, όπου αναγράφεται ο αριθμός έγκρισης του σφαγείου. Σε σφραγίδα  σχήματος ορθογώνιου παραλληλόγραμμου, πρέπει να αναγράφεται η χώρα προέλευσης, «HELLAS» ή «EL» ή «GR» για τα ντόπια, ή τα αρχικά του ονόματος άλλης κοινοτικής χώρας.

·      Τα αμνοερίφια εισαγωγής, δηλαδή τα προερχόμενα από τρίτες χώρες – εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης- έχουν σφραγίδα, με χρώμα «καστανό» και σχήμα ωοειδές. Το όνομα της χώρας προέλευσης αναγράφεται στο εσωτερικό σφραγίδας σχήματος ορθογωνίου παραλληλόγραμμου.

·      Τα σπλάχνα, το συκώτι, οι πνεύμονες, η καρδιά, οι νεφροί δεν πρέπει να έχουν οζίδια και κύστεις. Αν αγοράσουμε «εντεράκια», για το παραδοσιακό μας κοκορέτσι και τη μαγειρίτσα, αυτά δεν πρέπει να παρουσιάζουν μεταβολές του χρωματισμού και να μην είναι εκτεθειμένα, στο περιβάλλον, στη σκόνη και στα έντομα.  Φροντίζουμε να τα καθαρίσουμε πολύ καλά.

·      Λόγω της μεγάλης ζήτησης εντοσθίων, για την παρασκευή Πασχαλιάτικων εδεσμάτων (κοκορέτσι, μαγειρίτσα κ.α.), γίνεται εισαγωγή ανάλογων ποσοτήτων κατεψυγμένων εντοσθίων, τα οποία συχνά πωλούνται, μετά από απόψυξη ως νωπά, παραπλανώντας τον καταναλωτή.

·      Αν αγοράσουμε κατεψυγμένη συκωταριά, πρέπει να προσέξουμε την ημερομηνία κατάψυξης και λήξης του προϊόντος. Σε καμία περίπτωση, δεν πρέπει να αγοράζουμε αποψυγμένα εντόσθια.

·      Η διάκριση των κατεψυγμένων εντέρων από τα νωπά είναι εύκολη, γιατί τα νωπά εντόπια έντερα είναι ακαθάριστα, δηλαδή υπάρχει το εντερικό περιεχόμενο τους, ενώ τα κατεψυγμένα εισαγωγής που αποψύχθηκαν, είναι καθαρισμένα.

·      Ο καταναλωτής θα πρέπει να προσέχει την πινακίδα πώλησής τους και να αξιώνει την ευδιάκριτη αναγραφή των ενδείξεων. Αν αμφιβάλει ή διαπιστώνει παρατυπίες να τις καταγγέλλει στο ΚΕ.Π.ΚΑ. ή στις Αρμόδιες Αρχές.

·      Οι πινακίδες πώλησης των κρεάτων πρέπει να αναγράφουν, ευδιάκριτα και υποχρεωτικά, τις εξής ενδείξεις:

·      Το είδος του ζώου π.χ. ερίφιο, αμνός,

·      Το τεμάχιο του κρέατος π.χ. μπούτι, σπάλα κ.α.,

·      Την προέλευσή του π.χ. εντόπιο, κ.α.,

·      Αν είναι νωπό ή κατεψυγμένο,

·      Την τιμή πώλησης, ανά κιλό.

Διαβάστε Ακόμη

Ποντιακό Θέατρο: Αφιέρωμα στον Πόλυ Χάιτα

Εστία Πιερίδων Μουσών: Οι γυναικείες παραδοσιακές φορεσιές της Αλεξάνδρειας

Λιτόχωρο: Εκτέλεση βολών στο Πεδίο Βολής Αρμάτων και στο Πεδίο Βολής Φορητού Οπλισμού

Αποκάλυψη New York Times: Πιθανόν η Ουκρανία πίσω από την επίθεση με drone στο Κρεμλίνο

 

Λαχανικά

Τα λαχανικά, που θα χρησιμοποιήσουμε θέλουν πολύ καλό πλύσιμο, με άφθονο νερό.

Σοκολάτες

Οι καταναλωτές πρέπει να δώσουμε προσοχή, στην αγορά των σοκολατένιων αυγών. Να προσέχουμε την ετικέτα, για να διαπιστώνουμε, αν πρόκειται για αληθινή σοκολάτα ή απομίμησή της καθώς και την ημερομηνία λήξης. Προσοχή, στα σοκολατένια αυγά, που περιέχουν παιχνίδια. Αυτά τα παιχνίδια μπορεί να μην πληρούν τις προδιαγραφές ασφάλειας, που ορίζει η Ε.Ε., για τα παιχνίδια.

Αυγά

Τα αυγά είναι μία τροφή με μεγάλη θρεπτική αξία, αλλά δεν είναι σπάνια η  επιμόλυνση τους με το μικρόβιο της σαλμονέλας. Τα μέτρα υγιεινής, που πρέπει να τηρούνται, πάντα, είναι:

·      Συντήρηση, στις αυγοθήκες του ψυγείου μας, χωρίς να έρχονται σε επαφή, με άλλα τρόφιμα.

·      Καλό βράσιμο ή ψήσιμο των αυγών.

·      Μετά το χειρισμό τους, πρέπει να καθαρίζονται τα χέρια μας και οι επιφάνειες ή τα σκεύη, με τα οποία ήρθαν, σε επαφή, με επιμέλεια (δηλ. με ζεστό νερό και σαπούνι).

Για να εξακριβώσει κάποιος τη φρεσκότητα του αυγού, βυθίζουμε το αυγό, σε νερό και, εφόσον στέκεται, οριζόντια, στον πυθμένα του δοχείου, είναι φρέσκο, λιγότερο των 5 ημερών. Αντίθετα, αν ανεβαίνει στην επιφάνεια, είναι μπαγιάτικο, πάνω από 30 μέρες. Η μέθοδος αυτή ισχύει, μόνο για τα αυγά, που έχουν βρεθεί σε θερμοκρασία συντήρησης 20-22oC. Άλλος τρόπος είναι το κούνημα του αυγού. Το αυγό που, όταν το κουνήσουμε, δημιουργεί αίσθημα μετατόπισης του βάρους του, δεν είναι ιδιαίτερα φρέσκο.

Τα βρασμένα αυγά δίνουν μια καλύτερη εικόνα της ηλικίας τους. Έτσι, ένα φρέσκο, βρασμένο αυγό δεν αποχωρίζεται, εύκολα, από το κέλυφός του, το οποίο σπάει, εύκολα, σε κάθε πίεσή του, στην προσπάθειά μας να το καθαρίσουμε. Επίσης, το ασπράδι είναι λευκό, ομοιογενές και ο κρόκος κατέχει, στο αυγό, κεντρική θέση. Ο αεροθάλαμος του αυγού είναι πολύ μικρός, σε αντίθεση, με αυτόν του μπαγιάτικου, το οποίο, όταν πάμε να καθαρίσουμε, διαπιστώνουμε ότι το κέλυφος αποκολλάται, εύκολα και το ασπράδι είναι πιο σκοτεινό και ανομοιογενές.

Ένα αυγό για να είναι κατάλληλο, προς βρώση:

·      Δεν πρέπει να είναι σε κατάσταση επώασης.

·      Δεν πρέπει να έχει ξινή γεύση, ή κάποια δυσάρεστη ή ασυνήθιστη οσμή, όταν το καθαρίζουμε.

·      Δεν πρέπει το ασπράδι να είναι θρομβώδες ή χρωματισμένο.

·      Εξωτερικά, στο κέλυφος, δεν πρέπει να υπάρχουν ξένα σώματα ή εκτεταμένες κηλίδες αίματος (κίνδυνος για μολύνσεις).

Τα αυγά, που αγοράζει ο καταναλωτής, είναι κατηγορίας Α και ταξινομούνται, ως εξής:

·      XL = πολύ μεγάλο (πάνω από 73γρ.)

·      L = μεγάλο (από 63-73γρ.)

·      M = μεσαίο (από 53-63γρ.)

·      S = μικρό (κάτω από 53γρ.)

Όλα τα αυγά θα πρέπει να φέρουν, πάνω στο κέλυφος, με καθαρά γράμματα, τον διακριτικό αριθμό, του παραγωγού. Υποχρεωτικά, τόσο στις μεγάλες όσο και στις μικρές συσκευασίες, πρέπει να φέρουν, στην εξωτερική όψη, τις προβλεπόμενες ενδείξεις, (πέραν εκείνων, που υπάρχουν στο κέλυφος) δηλαδή:

·      Τον κωδικό αριθμό του ωοσκοπικού κέντρου

·      Την κατηγορία ποιότητας και βάρους

·      Την ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας (28 ημέρες, μετά την ημερομηνία ωοτοκίας)

Επίσης, πρέπει να γνωρίζουμε:

·      Το διαφορετικό χρώμα του κελύφους των αυγών καθώς και ο διαφορετικός χρωματισμός των κρόκων των αυγών, δεν αποτελούν κριτήρια ποιότητας, αλλά εξαρτώνται από τη ράτσα της κότας και από τη διατροφή της.

·      Αυγά, με ακάθαρτο κέλυφος (από αίμα ή περιττώματα κ.λπ.) απαγορεύεται να πωλούνται.

·      Οι οδηγίες, που δίνει το ΚΕ.Π.ΚΑ., στους καταναλωτές, αφορούν, κυρίως, τη θρεπτική αξία των αυγών και τους τρόπους προστασίας της υγείας του καταναλωτή, από τυχόν μολύνσεις, που μπορεί να μεταδοθούν, από μολυσμένα και αλλοιωμένα αυγά.

Βαμμένα Αυγά

Οι ενδείξεις, που περιλαμβάνονται, υποχρεωτικά, στην επισήμανση των βρασμένων – βαμμένων αυγών είναι:

·      Η ονομασία πώλησης π.χ. Βρασμένα – Βαμμένα αυγά

·      Η καθαρή ποσότητα

·      Η χρονολογία ελάχιστης διατηρησιμότητας

·      Οι ιδιαίτερες συνθήκες συντήρησης και χρήσης

·      Το όνομα ή η εμπορική επωνυμία και η διεύθυνση του υπεύθυνου της επιχείρησης

·      Ο τόπος παραγωγής ή προέλευσης

·      Οδηγίες χρήσης

·      Η ένδειξη, που επιτρέπει την αναγνώριση της παρτίδας, είναι υποχρεωτική, εκτός από την περίπτωση, όπου στην ετικέτα αναγράφεται η ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας, με την προϋπόθεση ότι η ημερομηνία αυτή συμπεριλαμβάνει ένδειξη σαφή και κατά σειρά τουλάχιστον της ημέρας και του μήνα. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να εξασφαλίζεται η ιχνηλασιμότητα του προϊόντος σε όλα τα στάδια παραγωγής του.

Για το βάψιμο των αυγών ή για τη σφράγισή τους μπορούν να χρησιμοποιούνται μόνον χρωστικές, που επιτρέπονται, από τη νομοθεσία.

Οι ενδείξεις, που αφορούν την ταξινόμηση των αυγών, ανά ποιότητα και βάρος καθώς και η ένδειξη «φρέσκο», δεν πρέπει να αναγράφονται στα βρασμένα – βαμμένα αυγά.

Γαλακτοκομικά

Όταν προμηθευόμαστε γαλακτοκομικά προϊόντα, προσέχουμε:

·      Αγοράζουμε τυριά μόνο από καταστήματα, που λειτουργούν σε ελεγχόμενα σημεία π.χ. αγορές, συνοικιακά καταστήματα κ.λπ. Δεν αγοράζουμε, ποτέ, «φρέσκα τυριά», από παραγωγούς, που τυροκομούν οι ίδιοι, χωρίς τις νόμιμες εγκρίσεις, διότι οι υγειονομικές συνθήκες παραγωγής τους είναι άγνωστες και πιθανόν όχι σωστές.

·      Τα τυριά θα πρέπει να φέρουν το σήμα αναγνώρισης (οβάλ σφραγίδα), με τα αρχικά της χώρας παραγωγής και τον αριθμό έγκρισης του παρασκευαστή. Επίσης, πάνω στη συσκευασία, πρέπει να φέρουν την ημερομηνία παραγωγής, συσκευασίας και ανάλωσης.

·      Η κοπή των τυριών, σε φέτες, θα πρέπει να γίνεται παρουσία του πελάτη. Πρέπει να ζητάμε να μας δείξουν την επισήμανση της αρχικής συσκευασίας.

Αλλαντικά

Πρέπει να προσέξουμε:

·      Το περίβλημά τους πρέπει να είναι καθαρό, στεγνό και να μην έχει προσβληθεί, από μούχλα.

·      Να μην έχουν δυσάρεστη οσμή και γεύση.

·      Να μην είναι ταγγισμένα και να μην έχουν γλοιώδη υφή.

·      Να διατηρούν το φυσιολογικό τους χρώμα.

·      Να διατηρούνται, στο ψυγείο, εκτός από τα αλλαντικά αέρος, πολλά από τα οποία, όσο είναι ακέραια, μπορούν να συντηρηθούν, σε δροσερό μέρος, εκτός ψυγείου, σε θερμοκρασία, μέχρι 18 βαθμούς Κελσίου.

Πρέπει, όμως, να γνωρίζουμε ότι οι μέρες των γιορτών και τα ειδικά εδέσματα, που καταναλώνονται και, μάλιστα, σε μεγάλες ποσότητες, μπορούν να αποδειχτούν επικίνδυνα, για την υγεία μας. Το αρνίσιο κρέας είναι πλούσιο, σε λίπος και, επομένως, πλούσιο, σε χοληστερίνη. Κάθε 100γρ. ψημένου αρνιού περιέχουν: 10 γρ. λίπος, 30 γρ. πρωτεΐνες, 400 θερμίδες και δίνουν στον οργανισμό μας, το μισό της ημερήσιας επιτρεπόμενης ποσότητας, σε χοληστερίνη.

Παραθέτουμε σχετικό πίνακα, με τις θερμίδες και τα ποσά χοληστερίνης, που καταναλώνουμε στο Πασχαλινό μας τραπέζι.

Μετά από αυτές τις πληροφορίες, αντιλαμβανόμαστε, γιατί πρέπει να καταναλώνουμε τα τόσο νόστιμα παραδοσιακά πασχαλινά εδέσματα, με μέτρο!

 Για καταγγελίες ή περισσότερες πληροφορίες, ας απευθυνθούμε στο ΚΕ.Π.ΚΑ.,

Τρίτη, Παρασκευή : 10:00 – 12:30.

Για το ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτικής Μακεδονίας

Ολύμπιο Βήμα στο Google News Ακολουθήστε το Ολύμπιο Βήμα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση
Tags - Ολύμπιο Βήμα  Κατερίνη  Φεστιβάλ Ολύμπου Όλυμπος Εκλογές 2023  Τέμπη  Καιρός  Βημα...τίζοντας  Πιερία  κλιματική αλλαγή Πιερικός Εργασία - Αγγελίες Ουκρανία  Επιδοτήσεις  αθλητικές μεταδόσεις Δήμος Κατερίνης
Ολύμπιο Βήμα

Ολύμπιο Βήμα

Νέα και Ειδήσεις από Κατερίνη και Πιερία
Κατερίνη και Πιερία - Νέα, Ειδήσεις, Επικαιρότητα, αθλητικά, άρθρα και απόψεις, αγγελίες, ο καιρός.
Η καθημερινή εφημερίδα για την Κατερίνη και την Πιερία, από το 1974, στην ηλεκτρονική της έκδοση.
Καθημερινή ενημέρωση της Κατερίνης και της Πιερίας, με Τοπικά Νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Διαβάστε Ακόμη

Εκλογές 2023: Οι 300 βουλευτές που εκλέγονται – Όλα τα ονόματα

Εκλογές 2023: Οι 300 βουλευτές που εκλέγονται – Όλα τα ονόματα

22 Μαΐου 2023
Μουσείο Logic Επιστήμης και Τεχνολογίας: Από τα σήματα mors στην ηλεκτρονική αλληλογραφία

Μουσείο Logic Επιστήμης και Τεχνολογίας: Από τα σήματα Mors στην ηλεκτρονική αλληλογραφία

19 Μαΐου 2023
ΚΣ Αετοί Βέροιας – ΑΕΚ Bατανιακός Σάρισα 61 60: Πέρασαν στο τελικό οι Βεροιώτες

ΚΣ Αετοί Βέροιας – ΑΕΚ Bατανιακός Σάρισα 61-60: Πέρασαν στο τελικό οι Βεροιώτες

19 Μαΐου 2023
Κωνσταντίνος Κουτρούπας: 19η Μαΐου - «Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στον Μικρασιάτικο Πόντο»

Κωνσταντίνος Κουτρούπας: 19η Μαΐου – «Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων στον Μικρασιάτικο Πόντο»

18 Μαΐου 2023
2ο Φεστιβάλ Πάρκου – Αύριο Παρασκευή 19/05 : Ροκ συναυλίες με τους «the magic bus» & τη μπάντα του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

2ο Φεστιβάλ Πάρκου – Αύριο Παρασκευή 19/05 : Ροκ συναυλίες με τους «The magic bus» & τη μπάντα του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

18 Μαΐου 2023
Ανακοίνωση της Τ.Ε. Πιερίας του ΚΚΕ, για τις καταστροφές που υπέστησαν οι κερασοπαραγωγοί της Πιερίας

Ανακοίνωση της Τ.Ε. Πιερίας του ΚΚΕ, για τις καταστροφές που υπέστησαν οι κερασοπαραγωγοί της Πιερίας

17 Μαΐου 2023
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας 17/5/2023

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας 17/5/2023

17 Μαΐου 2023
Σάκης Γκούνας: Αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ η νομική καθιέρωση του όρου «γυναικοκτονία»

Σάκης Γκούνας: Αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ η νομική καθιέρωση του όρου «γυναικοκτονία»

16 Μαΐου 2023
ADVERTISEMENT
Hondos Center

Συναυλία Αλληλεγγύης

I.N. AΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
Spiroulina 300x250
Γιορτή Ενορίας
Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος

ADVERTISEMENT

Ενημέρωση - Νέα και Ειδήσεις

Συνοδευόμενος από τις γυναίκες της ζωής του

Φώντας Μπαραλιάκος: Συνοδευόμενος από τις γυναίκες της ζωής του

30 Μαΐου 2023
Είπαν για το βιβλίο του Γιάννη Δημητριάδη «Έφεσος Κιρκιντζές Στουπί Νέα Έφεσος»  

Είπαν για το βιβλίο του Γιάννη Δημητριάδη «Έφεσος- Κιρκιντζές- Στουπί- Νέα Έφεσος»  

30 Μαΐου 2023
Νέα γενιά νομικών στην Πιερία.

Νέα γενιά νομικών στην Πιερία.

30 Μαΐου 2023
Κατερίνη:  Ελεύθερος αφέθηκε ο Παντελής Τσιακίρης μετά την σύλληψη του από την Ασφάλεια Κατερίνης

Κατερίνη: Ελεύθερος αφέθηκε ο Παντελής Τσιακίρης μετά την σύλληψη του από την Ασφάλεια Κατερίνης

30 Μαΐου 2023
Στο αυτόφωρο οδηγείται  ο Π. Τ. επιχειρηματίας και πολιτευτής

Κατερίνη: Στο αυτόφωρο οδηγείται  ο Π. Τ., επιχειρηματίας και πολιτευτής

30 Μαΐου 2023
ADVERTISEMENT
Experience Katerini
Experience Katerini
Experience Katerini
Experience Katerini


Αναγγελία Γάμου με ένα Κλικ
Opel
Παραλία Κατερίνης - Kassapidis Exchange
Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας
Σχάρα & Λεμόνι
ADVERTISEMENT
Φαρμακεία Κατερίνης

Δημοφιλή Άρθρα (7 Ημερών)

  • Πέθανε μετά από άνιση μάχη με την επάρατο η Παρασκευή Τσιάμπα

    Πέθανε μετά από άνιση μάχη με την επάρατο η Παρασκευή Τσιάμπα

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • 17ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης: Το 1ο βραβείο του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «Pierre De Coubertin» στα «Σκασμένα Λάστιχα»

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Κατερίνη: Στο αυτόφωρο οδηγείται  ο Π. Τ., επιχειρηματίας και πολιτευτής

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Δικηγόροι Πέλλας/Ημαθίας – Δικηγόροι Πιερίας 2-3: Νίκη «διά πυρός και σιδήρου»

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
  • Κατερίνη: Ελεύθερος αφέθηκε ο Παντελής Τσιακίρης μετά την σύλληψη του από την Ασφάλεια Κατερίνης

    0 shares
    Share 0 Tweet 0
ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT
Η Καθημερινή Ενημέρωση για την Κατερίνη και την Πιερία

© 2023 Ολύμπιο Βήμα
Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.
Καθημερινή Ενημέρωση με Νέα και Ειδήσεις από την Κατερίνη και την Πιερία
.
Βότση 18, 601 00, Κατερίνη
Τηλ. 23510 33633
Α.Φ.Μ.: 094329106
Δ.Ο.Υ. Κατερίνης
E-mail: info@olympiobima.gr

Η Καθημερινή Ενημέρωση για την Κατερίνη και την Πιερία

  • Το Ολύμπιο Βήμα
  • Επικοινωνία
  • Πολιτική Cookies
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Πολιτική κατά της Διαφθοράς
  • Δήλωση Εχεμύθειας
  • Όροι Χρήσης
  • Κλιματική Κρίση

Το Ολύμπιο Βήμα στα Social Media

No Result
View All Result
  • Εκλογές 2023
  • Κατερίνη
  • Πιερία
  • ΒΗΜΑ…τίζοντας
  • Επικαιρότητα
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Οικονομία
  • Πολιτισμός
  • Υγεία
  • Τουρισμός
  • Άρθρα – Απόψεις
  • Αθλητικά

© 2023 Ολύμπιο Βήμα
Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.
Καθημερινή Ενημέρωση με Νέα και Ειδήσεις από την Κατερίνη και την Πιερία
.
Βότση 18, 601 00, Κατερίνη
Τηλ. 23510 33633
Α.Φ.Μ.: 094329106
Δ.Ο.Υ. Κατερίνης
E-mail: info@olympiobima.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In