Παρασκευή 5 Μαρ 2021 9:20      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣH ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: «Ο λαός δεν θα «συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις»

Να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο-έκτρωμα για τις διαδηλώσεις απαίτησαν με τις κινητοποιήσεις τους το ΚΚΕ και η ΚΝΕ στην Κατερίνη, την Πέμπτη 2/7.

Επισήμαναν ότι το νομοσχέδιο είναι κατ' απαίτηση του κεφαλαίου, αποτελεί κυβερνητική ομολογία για την κλιμάκωση της αντιλαϊκής πολιτικής και δρα προληπτικά σε βάρος του εργατικού - λαϊκού κινήματος. Τόνισαν όμως ότι είναι, όμως, βαθιά γελασμένη και ανιστόρητη η κυβέρνηση αν νομίζει ότι αυτό το τερατούργημα θα εφαρμοστεί στη ζωή και θα νομιμοποιηθεί στη συνείδηση του λαού και της νεολαίας. Ο λαός με την πάλη του και με την «οργανωμένη απειθαρχία» του δεν θα «συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις». Θα το ακυρώσει στην πράξη, όπως έκανε με τόσους άλλους παρόμοιους νόμους στο παρελθόν.

Ομιλία πραγματοποίησε ο γραμματέας της Τ.Ε. Πιερίας του ΚΚΕ Παπαδόπουλος Αντώνης ενώ έγινε  πορεία με συνθήματα που δίναν τον παλμό, μοιράστηκαν ανακοινώσεις του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σε εργαζόμενους, νέους, γυναίκες, ανθρώπους κάθε ηλικίας, οι συμμετέχοντες περνώντας από την αγορά της πόλης έκαναν γνωστό στο λαό της Κατερίνης πως το λαϊκό κίνημα «δε θα συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις» και πως «δεν πρόκειται να μπει στο γύψο η φωνή του λαού.

Τομεακή Επιτροπή ΚΚΕ Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top