Μια συνταγή νηστήσιμη και χορταστική!
Τι χρειαζόμαστε:
- 1 κεσέ μανιτάρια
- 2 με 3 πατάτες μέτριες
- μισό φλυτζάνι λάδι
- σκόρδο όσο θέλετε ή σκόνη σκόρδου
- μαϊντανό
- αλάτι και πιπέρι
Πώς το κάνουμε:
- Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε κυβάκια.
- Κόβουμε τα μανιτάρια στα 2 ή στα 3 αν είναι μεγάλα.
- Σ’ ένα μεγάλο τηγάνι, βάζουμε το λάδι και ρίχνουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν λίγο, και τις βγάζουμε από το τηγάνι.
- Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
- Στο τηγάνι με τα μανιτάρια ρίχνουμε τις πατάτες, το σκόρδο, το πιπέρι και το αλάτι και τα ανακατεύουμε μερικές φορές, μέχρι να αρχίσει να μυρίζει το σκόρδο.
- Στο τέλος ρίχνουμε και τον μαϊντανο, ανακατεύουμε και είναι έτοιμο.
sintagespareas.gr
Ακολουθήστε το “Ο.Β.” στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!