Η μαζική συμμετοχή του κόσμου, η θερμή ανταπόκριση από τους συναδελφούς πολιτιστικούς συλλόγους και η εξόχως ζωντανή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι εξαίρετοι μουσικοί, ο λαουτιέρης Γιώργος Καραγιώργης και ο λυράρης Γιώργος Σφακιανάκης με το συγκρότημά του, συνέβαλαν ιδίως στην επιτυχία της εκδήλωσης
Τη βραδιά άνοιξαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας, που έκλεψαν την παράσταση με την εντυπωσιακή τους παρουσία, δίνοντας το έναυσμα για το κρητικό γλέντι που ακολούθησε και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τον χορό και τη μουσική να μην σταματά.
Ιδιαίτερη τιμή για εμάς αποτέλεσε η παρουσία τοπικών αρχών και εκπροσώπων της πολιτείας, όπως της τέως Υπουργού και Βουλεύτριας Πιερίας, κας Άννας Παπαδημητρίου-Μάνη, του Βουλευτή, κου Σπυρίδωνα Κουλκουδίνα, του Βουλευτή Πιερίας, κου Κομνηνού Δελβερούδη, του Περιφερειακού Συμβούλου, κου Αθανασίου Λιακόπουλου, του Αντιδημάρχου και εκπροσώπου του Δημάρχου, κου Ηλία Τάπρα και του εκπροσώπου του επιμελητηρίου Πιερίας, κου Ηλία Παπαζιώγα.
Θερμές ευχαριστίες θα θέλαμε να απευθύνουμε στους συναδελφούς πολιτιστικούς συλλόγους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, στους χορηγούς και τους δωροθέτες μας για τη γενναιόδωρη υποστήριξή τους, αλλά κυρίως στο πλήθος των μελών και φίλων που μας στηρίζουν τόσα χρόνια και αγκάλιασαν την εκδήλωση για άλλη μια φορά με τόση θέρμη, επιβεβαιώνοντας πως η παράδοση και η συλλογική δημιουργία συνεχίζουν να συγκινούν και να ενώνουν.
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ.