Δευτέρα 23 Νοε 2020 21:00      

Ν. ΝΤΟΥΛΑΣ: «Εάν συνεχίσουμε έτσι θα μπουν λουκέτα»

ΠΤΩΣΗ 70% ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η εστίαση περνάει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους και θα αργήσει να ορθοποδήσει, εκτιμά ο πρόεδρος του Σωματείου Εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων Κατερίνης κ. Νίκος Ντούλας σχολιάζοντας την εφαρμογή των μέτρων και την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα.

Η κατάσταση σήμερα

Όσοι επαγγελματίες περίμεναν τους προηγούμενους μήνες να δουλέψουν με κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμοι ή βαφτίσεις έγραψαν ένα απόλυτο μηδέν, αφού σχεδόν οι περισσότερες ακυρώθηκαν και μετατέθηκαν για αργότερα ή έγιναν σε τελείως διαφορετική κατάσταση και κλίμα. «Μιλάμε για πτώση στο 100%» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Ντούλας σε ότι αφορά δεξιώσεις, ενώ μέσα στην πόλη η κίνηση στα καταστήματα εστίασης έχει πτώση της τάξης του 60% με 70%.

Λουκέτα ενόψει

«Εάν δεν αλλάξει η εικόνα αυτή του χρόνου δεν θα επιβιώσουμε», υπογραμμίζει ο Πρόεδρος του Σωματείου . Εν αναμονή των νέων μέτρων που πρόκειται να ανακοινωθούν, εκτός από τα μέτρα που ήδη ισχύουν και αφορούν στην υποχρεωτική χρήση μάσκας από τους εργαζομένους, την τήρηση των αποστάσεων ανάμεσα στα τραπέζια κ.α. πλέον το ωράριο λειτουργίας, οι πληρότητες και ο μέγιστος αριθμός ατόμων ανά τραπέζι, διαφοροποιούνται ανά περιοχή προκειμένου ανάλογα με το επίπεδο που βρίσκονται στον υγειονομική χάρτη και κανείς δεν εγγυάται ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη, με ορατό πλέον το ενδεχόμενο ενός γενικού lockdown

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top