Πέμπτη 9 Ιουλ 2020 21:24      

Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης: Με έξι μέλη τελικά η ελαφριά τετράκωπος

Την απόφαση να ταξιδέψουν έξι μέλη στο Ρίο με την ομάδα της τετρακώπου των ελαφριών βαρών, πήρε η ομοσπονδία, συμπεριλαμβάνοντας στην αποστολή και τον Θωμά Καραμήτρο.

Το σίριαλ που ξεκίνησε με την ανατροπή των δεδομένων μετά από το τεστ στην… ξηρά στο οποίο υποβλήθηκαν επτά Κωπηλάτες, ολκληρώθηκε με την ομοσπονδία να αποφασίζει  να στείλει  στο Ρίο ως βασικούς τους Ντούσκο, Γιάνναρο, Πέτρου και Μαγδανή και ως αναπληρωματικούς τους Καραμήτρο και Λευτέρη Κόνσολα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι τα αποτελέσματα που δίνει η ομοσπονδία από τα χθεσινά δοκιμαστικά είναι διαφορετικά από αυτά του ρεπορτάζ του Sportsfeed.
Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ, ο Στέφανος Ντούσκος ήταν αυτός που έκανε την καλύτερη επίδοση, ενώ στο δελτίο Τύπου της ομοσπονδίας αναφέρεται ως πρώτος ο Μαγδανής.

Επίσης, υπάρχει ακόμα ένα ερωτηματικό.

Ο τεχνικός σύμβουλος της Εθνικής ομάδας, Τζιάνι Ποστιλιόνε μετά την ολοκλήρωση του τεστ στο εργόμετρο και αφού ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα αποφάσισε να μπει στην ομάδα ο Παναγιώτης Μαγδανής, αλλά για το ηθικό κομμάτι της υπόθεσης ζήτησε να είναι αναπληρωματικός ο Θωμάς Καραμήτρος που ήταν αυτός που συμμετείχε και στην πρόκριση.

Κάποιοι όμως αποφάσισαν να παρακάμψουν τον Ιταλό και να βάλουν στη θέση του Καραμήτρου τον Λευτέρη Κόνσολα.
Μετά από ενέργειες τους Ναυτικού Ομίλου της Κατερίνης που προτίμησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους για να μην προκαλέσει πρόβλημα στον αθλητή του, η Ομοσπονδία αποφάσισε να στείλει έξι μέλη με την τετράκωπο.

Απόφαση σαφώς καλύτερη (μακάρι να μπορούσαν να πάνε και άλλοι) και όχι καταδικαστική για τον Καραμήτρο που έστω και την ύστατη στιγμή ένιωσε ότι δεν αδικείται 100%.

Η αποστολή με συνοδό τον ομοσπονδιακό προπονητή Χρόνη Βλασταρίδη αναχωρεί σήμερα το απόγευμα στις 18:15 και παρά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο 24ωρο στην Ελλάδα, ο Ποστιλιόνε είναι αυτός που θα αποφασίσει ποιος θα αγωνιστεί στο Ρίο.

Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης Ελαφριά τετράκωπος Θωμάς Καραμήτρος

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top