Με ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο ξεκίνησε η χθεσινή προπόνηση του Νέου F στις εγκαταστάσεις του Εθνικού, στο Νέο Κεραμίδι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’ που θα γίνει στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης το ερχόμενο Σάββατο 1 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.
Στη συνέχεια οι ποδοσφαιρστές πέρασαν στο κεντρικό γήπεδο για την προθέρμανση με μπάλα και ασκήσεις passing game για να ολοκληρωθεί η προπόνηση στα βοηθητικά μας γήπεδα με παιχνίδι κατοχής μπάλας και τελειωμάτων στις εστίες.
Απουσίαζε ο προπονητής της ομάδας Νίκος Θεοδοσιάδης ο οποίος παρακολουθεί την σχολή UEFA PRO και θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Πέμπτη.
Στο κανονικό πρόγραμμα μπήκε ο Θάνος Φωκαΐδης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού το οποίο αντιμετώπιζε.