O Αθανάσιος Αγαθαγγελίδης αστυνομικός στο επάγγελμα, συντάσσεται με τον Γιάννη Ντούμο ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης στις εκλογές του Οκτωβρίου.
Ο ίδιος αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά μέσα από το δυναμικό του «Δήμου Πρότυπο», θέλοντας να προσφέρει ακόμα περισσότερα στους δημότες της Κατερίνης.
Πιστεύει πως μπορεί να βάλει το δικό του «λιθαράκι» σε σημαντικούς τομείς της καθημερινότητας, όπως κάνει τόσα χρόνια μέσα από τις υπηρεσίες και τα καθήκοντα της κύριας επαγγελματικής του δραστηριότητας.
Επιπλέον, η δράση του μπορεί να αποδειχθεί το ίδιο σημαντική και στο πολιτιστικό κομμάτι, καθώς υπενθυμίζεται πως διατελεί Πρόεδρος του Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου Κορινού «Εύξεινος Πόντος».
Διεκδικεί την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του, με στόχο την καλύτερη και ποιοτικότερη ζωή στον τόπο μας.