Ο Δήμος Κατερίνης ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2026 θα εκτελεστούν απαραίτητες εργασίες για το δίκτυο φυσικού αερίου. Η κυκλοφορία θα διακοπεί σε κεντρικές οδούς, όπως η 25ης Μαρτίου, η Αγίας Παρασκευής και η Διονυσίου Αρεοπαγίτου, καθώς και σε πεζοδρόμους της πόλης, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τεχνικές παρεμβάσεις με ασφάλεια για τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν στις οδούς Αναλήψεως και Αγίας Λαύρας, οι οποίες λειτουργούν ως πεζόδρομοι. Παράλληλα, θα υπάρξουν περιορισμοί στην οδό 25ης Μαρτίου, η οποία θα παραμείνει κλειστή από την πλατεία Ελευθερίας έως την οδό Τ. Τερζοπούλου, καθώς και στην οδό Αγίας Παρασκευής, στο τμήμα από τη Λαζαίων έως τη Ν. Μαραθώνος.
Επιπλέον, η κυκλοφορία θα διακοπεί προσωρινά στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, από το ύψος της οδού Π. Βαρδάκα, ενώ παρεμβάσεις θα σημειωθούν και στην οδό Χατζόγλου. Οι κάτοικοι και οι οδηγοί που κινούνται στο κέντρο της Κατερίνης καλούνται να επιδείξουν προσοχή στις σημάνσεις και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές για την αποφυγή ταλαιπωρίας κατά τη διάρκεια των τεχνικών έργων.





























