Θετικό Φροντιστήριο
Hondos Center

Όλοι στους δρόμους, όλοι στον αγώνα, αλληλεγγύη στο λαό της Παλαιστίνης – Καμία εμπλοκή στα ιμπεριαλιστικά σχέδια στην περιοχή!

Τρίτη 17 Ιούνη στις 7μμ στην Πλατεία Ελευθερίας διαδηλώνουμε και ενώνουμε τη φωνή μας με τις κινητοποιήσεις που γίνονται σε όλη την Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο.

ADVERTISEMENT


ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» - Ιδιωτικό Σχολείο - IB School

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Spiroulina 300x250
Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου

ADVERTISEMENT
Ακούστε το

Εδώ και δεκαετίες, ο παλαιστινιακός λαός υφίσταται συστηματική κατοχή, εκτοπισμό, πολιορκία και καθημερινή βία. Τους τελευταίους μήνες, η κατάσταση στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη έχει φτάσει σε αδιανόητα επίπεδα βαρβαρότητας, με χιλιάδες νεκρούς, ανάμεσά τους χιλιάδες παιδιά, και έναν ολόκληρο λαό να στερείται βασικά δικαιώματα όπως η πρόσβαση σε νερό, τροφή, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εκπαίδευση. Οι συνεχιζόμενες επιθέσεις του κράτους δολοφόνου του Ισραήλ στην ευρύτερη περιοχή έχουν σκορπίσει το θάνατο όχι μόνο στην Παλαιστίνη αλλά και σε Συρία, Λίβανο, Υεμένη και τώρα στο Ιράν με πρόσχημα το πυρηνικό του πρόγραμμα.

ΕΕ και ΗΠΑ, είναι απολύτως συνένοχοι στα εγκλήματα πολέμου του ισραηλινού κράτους. Μαζί και η κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς διατηρεί στρατιωτικές και οικονομικές σχέσεις με το Ισραήλ και αρνείται ακόμα και να καταδικάσει τις εγκληματικές του ενέργειες.

Στεκόμαστε στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού και του δίκαιου αγώνα του για ελευθερία και το αυτονόητο δικαίωμα του να έχει δικό του κράτος σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΟΗΕ στα σύνορα του 1967. Καλούμε τα σωματεία μέλη μας, τους εργαζομένους, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στον παλαιστινιακό λαό, στους λαούς του Ιράν, του Λιβάνου, της Συρίας, της Υεμένης και σε όλους τους λαούς της περιοχής.

Στη Μέση Ανατολή σφάζονται λαοί, η χώρα μας δεν έχει θέση στη σφαγή

 Όλοι στη διαδήλωση ενάντια στα εγκλήματα του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ. Απαιτούμε την άμεση διακοπή των στρατιωτικών, πολιτικών και οικονομικών σχέσεων της ελληνικής κυβέρνησης με το Ισραήλ και την αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους.

Όλοι και όλες την Τρίτη 17 Ιούνη στις 7μμ στην Πλατεία Ελευθερίας

Μεθοδικό-Μεταίχμιο

Ολύμπιο Βήμα

Ολύμπιο Βήμα

Δημιουργός περιεχομένου στο olympiobima.gr.
Καθημερινή Ενημέρωση για τοπικές ειδήσεις, με άρθρα - απόψεις, για την πολιτική, την οικονομία, τα αθλητικά, τον πολιτισμό, τον καιρό.
Η καθημερινή εφημερίδα για την Κατερίνη και την Πιερία, από το 1974, στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Ακολουθήστε το Ολύμπιο Βήμα

Μείνετε ενημερωμένοι με αξιόπιστες ειδήσεις από την Κατερίνη, την Πιερία, την Ελλάδα και τον κόσμο, καθημερινά στο olympiobima.gr.

Ολύμπιο Βήμα στο Google News Ακολουθήστε μας στο Google News

Σχετικά άρθρα

ADVERTISEMENT


ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» - Ιδιωτικό Σχολείο - IB School

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
Spiroulina 300x250
Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT




Σχάρα & Λεμόνι

Επιδοτούμενα Πρόγραμματα
Επιδοτούμενα Πρόγραμματα



Μήνυμα Ζωής


Παραλία Κατερίνης - Kassapidis Exchange

Αναγγελία Γάμου με ένα Κλικ

ADVERTISEMENT

Πιο Δημοφιλή

Μη χάσετε

Αγγελίες

Διαβάστε ακόμη...