Ο 32χρονος έχασε τη ζωή του στον Όλυμπο μετά από βουτιά σε παγωμένη βάθρα στο ρέμα Ορλιά. Ο άτυχος άνδρας από την Αμαλιάδα βρισκόταν στην περιοχή Κόκκινος Βράχος για ορεινή εξόρμηση μαζί με φίλους του, όταν το περιστατικό προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία της Πιερίας και στις αρχές που έσπευσαν στο σημείο.
Τραγωδία στον Όλυμπο με 32χρονο από την Αμαλιάδα
Μια ημερήσια εκδρομή στον Όλυμπο κατέληξε σε θάνατο για έναν 32χρονο από την Αμαλιάδα, ο οποίος έχασε τη ζωή του έπειτα από βουτιά σε παγωμένη βάθρα. Το περιστατικό συνέβη στο ρέμα Ορλιά στην περιοχή Κόκκινος Βράχος, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία της Πιερία κατά τη διάρκεια της εξόρμησης του άτυχου άνδρα στη φύση. Η πορεία προς το μοιραίο σημείο
Ο 32χρονος είχε μεταβεί στην περιοχή μαζί με τρεις φίλους του για μια ημέρα αναψυχής. Στην παρέα προστέθηκαν ακόμη δύο άτομα από τη Θεσσαλονίκη, με τους οποίους συνέχισαν την ανάβαση προς τον Κόκκινο Βράχο. Η τοποθεσία βρίσκεται σε υψόμετρο 650 μέτρων και φιλοξενεί έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους φυσικούς καταρράκτες του βουνού, όπου σχηματίζονται εντυπωσιακές αλλά εξαιρετικά παγωμένες φυσικές βάθρες.


























