Η Κατερίνη φιλοξενεί επιστημονική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ανοσολογίας την Κυριακή 10 Μαΐου 2026, στις 11:00 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο «Εκάβη». Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κατερίνης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με τη συμμετοχή διακεκριμένων φορέων και στόχο την ενημέρωση του κοινού για το ανοσοποιητικό σύστημα.
Κατερίνη: Επιστημονική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ανοσολογίας
Αγαπητά μέλη και φίλοι της Σχολής Γονέων Κατερίνης, Χριστός Ανέστη. Σας προωθούμε το αναλυτικό πρόγραμμα και σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση που θα λάβει χώρα την Κυριακή 10 Μαΐου 2026, με ώρα έναρξης στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κατερίνης «Εκάβη». Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο των διεθνών εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα Ανοσολογίας.
Συνδιοργάνωση και αιγίδες
Η Σχολή Γονέων Κατερίνης λαμβάνει μέρος ενεργά, συνεργαζόμενη με τον Ιατρικό Σύλλογο Πιερίας. Οι δύο φορείς λειτουργούν ως συνδιοργανωτές στην επιστημονική αυτή πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Ανοσολογίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την επίσημη Αιγίδα του Δήμου Κατερίνης, καθώς και του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της έγκυρης ιατρικής ενημέρωσης για την τοπική κοινωνία.
Σας περιμένουμε όλους για να τιμήσουμε αυτή τη σημαντική ημέρα για την επιστήμη και την υγεία.



























