Δευτέρα 6 Ιουλ 2020 8:21      

Παγκόσμιο Κύπελλο Βελιγραδίου: Δυναμικό ΠΑΡΩΝ της Κατερίνας Νικολαΐδου

Στο Βελιγράδι βρίσκεται από την  Τρίτη 29/5 η Ολυμπιονίκης του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κατερίνα Νικολαΐδου όπου θα συμμετέχει ως μέλος της Εθνικής ομάδας κωπηλασίας ανδρών-γυναικών στον 1ο Αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 που θα διεξαχθεί στη λίμνη Σάβα, στο κέντρο της  πρωτεύουσας της Σερβίας από1 ως 3 Ιουνίου.

Στην 1η επίσημη παγκόσμια διοργάνωση της χρονιάς, όπου συμμετέχουν 583 αθλητές από 42 χώρες σε 290 πληρώματα, η κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί στο σκιφ γυναικών, που όπως φαίνεται από τις συμμετοχές, ο συναγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος αφού όλα τα κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος θα δώσουν το παρόν.

Η  ελληνική αποστολή αποτελείται από  11 αθλητές (8 άνδρες-3 γυναίκες) που στελεχώνουν 8 πληρώματα. Το πρόγραμμα των αγώνων ξεκινά την Παρασκευή με τις προκριματικές σειρές και τους επαναληπτικούς, ενώ το Σαββατοκύριακο θα συνεχιστεί με τους ημιτελικούς και τους τελικούς των αγωνισμάτων.

Το Δ.Σ. και όλη η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης εύχονται καλή επιτυχία στην Κατερίνα Νικολαΐδου και όλη την Ελληνική αποστολή.

Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης Κατερίνα Νικολαΐδου Εθνική Ομάδα Βελιγράδι

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top