Μία συνταγή της Ελένης Τουμπουλίδου
Μία συνταγή της Ελένης Τουμπουλίδου
- 4 φυλλωτά (γιοχάδες)
- 200γρ τυρί φέτα
- 150γρ γκούντα τριμμένο
- Ελαιόλαδο ή βούτυρο
- Τα αφήνουμε να στραγγίσουν πάνω σε μια πετσέτα ..
- Βάζουμε λίγο βούτυρο ή λάδι στο τηγάνι να ζεσταθεί καλά
- Βάζουμε το ένα φύλλο και το τοποθετούμε ομοιόμορφα *αν είναι μεγάλο το κόβουμε και το συναρμολογούμε σύμφωνα με το τηγάνι* βάζουμε λίγο λάδι επάνω προσθέτουμε το άλλο φυλλο
- Βάζουμε λίγο λάδι *Σε αυτήν την στιγμή μπορούμε να το αναποδογυρισουμε αφου εχει ροδισει απο την μία πλευρά να το γυρίσουμε από την άλλη να ροδίσει βάζοντας κάτω λίγο λαδι
- Προσθέτουμε τα τυριά παντού σε όλη την επιφάνεια .
- Βάζουμε τα υπόλοιπα φύλλα με τον τρόπο που προαναφέραμε Το σκεπάζουμε με ένα καπάκι αν δεν έχετε με ένα πιάτο έτσι ώστε η θερμότητα να πάει παντού ..τα αναποδογυρίζουμε δυο με τρείς φορές Την χαράζουμε καλά σύμφωνα με τα κομμάτια που την θέλουμε προσθέτουμε λίγο λάδι και αφήνουμε λίγα λεπτά ακόμα να αφρατέψη και έτοιμο