Και πολλά τα “πηγαδάκια” που εντοπίσαμε
Πολύς ήταν ο κόσμος που πήγε στα εγκαίνια της 8ης Εμποροβιοτεχνικής έκθεσης Πιερίας- Κεντρικής Μακεδονίας, και πολλά τα πηγαδάκια που εντοπίσαμε. Ο φακός μας εντόπισε μια πολιτική παρέα με ενδιαφέρον την οποία και αποθανατίσαμε. Μεταξύ άλλων, η βουλεύτρια Μπέττυ Σκούφα με τον συνεργάτη της κ. Ορνιθόπουλο, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αγγέλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Μακρίδης και Περικλής Αμοιρίδης από τη «Νέα Εποχή», ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Κυριακίδης, το στέλεχος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πιερίας Νίκος Χουσουρίδης, ο κ. Οφίδης. Η συζήτηση όπως μάθαμε ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, με επίκεντρο την πολιτική επικαιρότητα σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.
Η αντιπρόεδρος του Επιμελητήριου Ματούλα Βελώνη και η κα Χάιδω Παπαχατζή από τις πλέον δραστήριες γυναίκες του επιμελητήριου, φρόντισαν όλα να κυλήσουν ομαλά.
Στο ίδιο team βεβαίως και η Τζένη Κωτίκα που δεν άφηνε τίποτα να «πέσει κάτω». Στη φωτο με τον στυνομικο διευθυντή Πιερίας Γιώργο Τζήμα και την κα Βελώνη.