Τανόμενον σουρβά
ΥΛΙΚΑ
3 φλ.τσαγ. κορκότο
500 γρ. πασκιτάν (ή στραγγιστό γιαούρτι)
2 κουτ σούπας ξερός δυόσμος
250 γρ.βούτηρο αγελαδινό
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε νερο ρίχνουμε το κορκότο με το αλάτι, μέχρι να χυλώσει ελαφρώς το αφήνουμε να κρυώσει Διαλύουμε το πασκιτάν σε λίγο νερό και το ρίχνουμε στην κατσαρόλα Σε ένα τηγάνι καίμε το βούτυρο με τον δυόσμο να πάρει μια ωραία μυρουδιά Το ρίχνουμε στην κατσαρολα με το κορότο και το πακιστάν και ανακατεύουμε…και έτοιμος ο Τανομένος Σουρβάς
Καλη Επιτυχία