Θετικό Φροντιστήριο
Hondos Center

Πώς θα είναι ο καιρός σε Κατερίνη και Πιερία σήμερα Κυριακή, 15 Ιουνίου 2025: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν κατά τόπους πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ανατολικά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

ADVERTISEMENT


ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» - Ιδιωτικό Σχολείο - IB School

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
Spiroulina 300x250
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου

ADVERTISEMENT
Ακούστε το

Τι καιρό θα κάνει σήμερα στην Κατερίνη και την Πιερία.

Προειδοποιήσεις – Γενικά Χαρακτηριστικά

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις και τοπικούς όμβρους στα δυτικά ηπειρωτικά, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες. Στα ορεινά της Πελοποννήσου και της δυτικής Στερεάς πιθανόν να εκδηλωθούν και μικρής διάρκειας καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά. Θα φτάσει στις Σποράδες, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη έως τους 28 με 30 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα έως 32 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία και Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν κατά τόπους πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ανατολικά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Τι καιρό θα κάνει αύριο Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2025

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα δυτικά και βόρεια ορεινά – ημιορεινά θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο ανατολικό Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση σε όλη τη χώρα και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 30 με 32, στα νησιά του Ιονίου, τη νότια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 28 με 30 και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές τους 26 με 28 βαθμούς Κελσίου.

ΕΜΥ – Πρόγνωση Καιρού Ελλάδας

Μεθοδικό-Μεταίχμιο

Ολύμπιο Βήμα

Ολύμπιο Βήμα

Δημιουργός περιεχομένου στο olympiobima.gr.
Καθημερινή Ενημέρωση για τοπικές ειδήσεις, με άρθρα - απόψεις, για την πολιτική, την οικονομία, τα αθλητικά, τον πολιτισμό, τον καιρό.
Η καθημερινή εφημερίδα για την Κατερίνη και την Πιερία, από το 1974, στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Ακολουθήστε το Ολύμπιο Βήμα

Μείνετε ενημερωμένοι με αξιόπιστες ειδήσεις από την Κατερίνη, την Πιερία, την Ελλάδα και τον κόσμο, καθημερινά στο olympiobima.gr.

Ολύμπιο Βήμα στο Google News Ακολουθήστε μας στο Google News

Σχετικά άρθρα

ADVERTISEMENT


ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» - Ιδιωτικό Σχολείο - IB School

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Spiroulina 300x250
Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT




Σχάρα & Λεμόνι

Επιδοτούμενα Πρόγραμματα
Επιδοτούμενα Πρόγραμματα



Μήνυμα Ζωής


Παραλία Κατερίνης - Kassapidis Exchange

Αναγγελία Γάμου με ένα Κλικ

ADVERTISEMENT

Πιο Δημοφιλή

Μη χάσετε

Αγγελίες

Διαβάστε ακόμη...