Θετικό Φροντιστήριο
Hondos Center

Προειδοποίηση για επικίνδυνο κύμα καύσωνα – Πιθανόν να καταρριφθούν αρκετά ρεκόρ ζέστης

Το επικίνδυνο κύμα καύσωνα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα χτυπήσει την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του τρίτου 10ημέρου του Ιουλίου.

ADVERTISEMENT


ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» - Ιδιωτικό Σχολείο - IB School

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
Spiroulina 300x250

ADVERTISEMENT
Ακούστε το

Για επικίνδυνο κύμα καύσωνα, που θα επηρεάσει την Ευρώπη στα τέλη της εβδομάδας και το οποίο αναμένεται να έρθει και στην Ελλάδα, προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου με νέα ανάρτησή του στο Facebook το μεσημέρι της Κυριακής.

Μάλιστα σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, είναι πιθανό να καταρριφθούν αρκετά ρεκόρ ζέστης, ενώ στη χώρα μας «τα πλοκάμια του καύσωνα, θα τα αισθανθούμε κυρίως κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαήμερου του Ιουλίου.

Δείτε τον χάρτη

Ο Σάκης Αρναούτογλου δείχνει σε χάρτη τις υψηλές θερμοκρασίες με 40άρια σε περιοχές της δυτικής και κεντρικής Ευρώπης.

Προειδοποίηση για επικίνδυνο κύμα καύσωνα – Πιθανόν να καταρριφθούν αρκετά ρεκόρ ζέστης

Οι θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες

Το επικίνδυνο κύμα καύσωνα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα χτυπήσει την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του τρίτου 10ημέρου του Ιουλίου. Μέχρι τότε, όμως «η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε σχετικά ευχάριστα για την εποχή επίπεδα στις περισσότερες περιοχές», όπως αναφέρει.

Προειδοποίηση για επικίνδυνο κύμα καύσωνα – Πιθανόν να καταρριφθούν αρκετά ρεκόρ ζέστης

«Επικίνδυνο κύμα καύσωνα»

Πιο αναλυτικά, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει:

«Επικίνδυνο, κυρίως για τις ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες, κύμα καύσωνα αναμένεται προς τα τέλη της εβδομάδας σε πολλές χώρες της δυτικής και κεντρικής Ευρώπης με πιθανότητα μάλιστα να καταρριφθούν και αρκετά ρεκόρ ζέστης!!
Στη χώρα μας τα πλοκάμια του φαίνεται, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ότι θα τα αισθανθούμε κυρίως κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαήμερου του Ιουλίου καθώς μέχρι τότε η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε σχετικά ευχάριστα για την εποχή επίπεδα στις περισσότερες περιοχές!».

Δείτε την ανάρτηση:

Πηγή: in.gr

Μεθοδικό-Μεταίχμιο

Ολύμπιο Βήμα

Ολύμπιο Βήμα

Δημιουργός περιεχομένου στο olympiobima.gr.
Καθημερινή Ενημέρωση για τοπικές ειδήσεις, με άρθρα - απόψεις, για την πολιτική, την οικονομία, τα αθλητικά, τον πολιτισμό, τον καιρό.
Η καθημερινή εφημερίδα για την Κατερίνη και την Πιερία, από το 1974, στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Ακολουθήστε το Ολύμπιο Βήμα

Μείνετε ενημερωμένοι με αξιόπιστες ειδήσεις από την Κατερίνη, την Πιερία, την Ελλάδα και τον κόσμο, καθημερινά στο olympiobima.gr.

Ολύμπιο Βήμα στο Google News Ακολουθήστε μας στο Google News

Σχετικά άρθρα

ADVERTISEMENT


ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» - Ιδιωτικό Σχολείο - IB School

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Spiroulina 300x250
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT




Σχάρα & Λεμόνι

Επιδοτούμενα Πρόγραμματα
Επιδοτούμενα Πρόγραμματα



Μήνυμα Ζωής


Παραλία Κατερίνης - Kassapidis Exchange

Αναγγελία Γάμου με ένα Κλικ

ADVERTISEMENT

Πιο Δημοφιλή

Μη χάσετε

Αγγελίες

Αρθρογράφοι στο Ολύμπιο Βήμα

Διαβάστε ακόμη...