Σάββατο 16 Ιαν 2021 23:53      

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Hospitality+» από την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας

«Πελατοκεντρικές υπηρεσίες φιλοξενίας»

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής των 16 ξενοδόχων που θα μεταβούν στη Ιταλία τον Μάρτιοτου 2020 για να συμμετάσχουν στο επιμορφωτικό πρόγραμμα «Πελατοκεντρικές υπηρεσίες φιλοξενίας - "Hospitality+», που διοργανώνεται από την ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος ΕRASMUS+. Ως στόχο έχει την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών από τους ξενοδόχους του νομού μας, και την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών στην περιοχή της Πιερίας γενικότερα.

 Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν ξενοδοχειακές μονάδες στην περιοχή της Βενετίας και της Βιτσέντζας, να γνωριστούν και να συνομιλήσουν με τους υπεύθυνους αυτών των ξενοδοχείων και να δουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας τους.

Τα οφέλη για τους συμμετέχοντες ξενοδόχους ευελπιστούμε ότι θα είναι πολλαπλά και συνοψίζονται στα παρακάτω:

1. Θα είναι σε θέση να βελτιώσουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών από τις ξενοδοχειακές τους μονάδες μέσω:

α. Της εφαρμογής ποιοτικών και λειτουργικών προτύπων.

β. Της υιοθέτησης σύγχρονων εργαλείων μάρκετινγκ.

2. Θα γνωρίσουν νέες επιτυχημένες επιχειρηματικές πρακτικές οι οποίες εφαρμόζονται από άλλες ξενοδοχειακές μονάδες του εξωτερικού.

3. Θα είναι σε θέση να εμπλουτίσουν τις δικές τους επιχειρηματικές δραστηριότητες και διαδικασίες με αυτές που γνώρισαν κατά την διάρκεια της επιμόρφωσης τους

4. Θα γνωρίσουν το διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον στον επιχειρηματικό τομέα που δραστηριοποιούνται έτσι ώστε να μπορέσουν να προσαρμοστούν επιτυχημένα σε αυτό.

5. Θα διαπιστώσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ελληνικού χώρου στον οποίο δραστηριοποιούνται και θα είναι σε θέση να τα αναδείξουν.

6. Θα δημιουργήσουν δίκτυο επαφών και επικοινωνίας με συναδέλφους τους σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ενισχύοντας έτσι την εξωστρέφεια τους.

Η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας

Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top