Σ. Χιονίδης: «Ξεκινήσαμε καλά, λύσαμε ένα μεγάλο πρόβλημα»

Σ. Χιονίδης: «Ξεκινήσαμε καλά, λύσαμε ένα μεγάλο πρόβλημα» Ακολουθήστε το Ολύμπιο Βήμα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις με καθημερινή ενημέρωση

Στο νέο χώρο λειτούργησε για πρώτη φορά η Λαϊκή της Τετάρτης μετά απο παρεμβάσεις του Δήμου

Σε νέο χώρο λειτούργησε χθες  η λαϊκή αγορά της Τετάρτης, μετά και τη διαμόρφωση του χώρου από το δήμο, στις οδούς: Λιτοχώρου, Φλωρίνης, Κονδυλάκη, Καφαντάρη και Δ’ πάροδος Σαλαμίνος. 

Το συνολικό μήκος, στο οποίο  αναπτύχθηκε  η λαϊκή αγορά της Τετάρτης ξεπερνά τα 600 μέτρα, καλύπτοντας σε πρώτη φάση τις ανάγκες παραγωγών και πωλητών, ενώ αναμένεται να βελτιώσει αισθητά την εξυπηρέτηση των πολιτών και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Από νωρίς το πρωί χθες στο νέο χώρο βρισκόταν ο αντιδήμαρχος κ. Λεμονόπουλος και οι υπηρεσίες του δήμου, ενώ  τη λαϊκή επισκέφτηκε επίσης ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης ο οποίος συνομίλησε με πολίτες και παραγωγούς ακούγοντας τις απόψεις τους.

Σ. Χιονίδης: «Ξεκινήσαμε καλά, λύσαμε ένα μεγάλο πρόβλημα»

Διαβάστε Επίσης

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του όταν κάτι γίνεται πρώτη φορά, υπάρχει ένας εύλογος φόβος, όμως  ο κόσμος  απέδειξε  ότι  είναι εδώ και είναι ευχαριστημένος. Οι υπηρεσίες του δήμου έχουν κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις σε υποδομές αποχέτευσης, ύδρευσης  και νέα πεζοδρόμια προκειμένου η  μεταφορά στο νέο χώρο, να  εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις καθημερινές ανάγκες  δημοτών και παραγωγών.

Σ. Χιονίδης: «Ξεκινήσαμε καλά, λύσαμε ένα μεγάλο πρόβλημα»

«Η αρχή είναι το ήμισυ του  παντός»

 «Όλες οι υπηρεσίες του δήμου βρισκόταν από νωρίς το πρωί στη λαϊκή αγορά όπως και ο αντιδήμαρχος κ. Λεμονόπουλος για την εύρυθμη λειτουργία της, την  πρώτη μέρα, γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Οι περισσότεροι παραγωγοί είναι ευχαριστημένοι, υπάρχουν κάποιες δυσλειτουργίες ιδιαίτερα στο σημείο όπου είναι τα ρούχα, γιατί έχουμε κακομάθει να βάζουμε εκτός από τους πάγκους και το αυτοκίνητο στην πλάτη.

Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, πιστεύω ότι θα μπουν σε μια σειρά, θα κάνουμε παρεμβάσεις με  τις υπηρεσίες μας ώστε να υπάρχει μια πιο εύρυθμη λειτουργία και σε αυτό το κομμάτι. Θεωρώ ότι ξεκινήσαμε καλά, λύσαμε ένα μεγάλο πρόβλημα για μια περιοχή  που δημιουργούσε κυκλοφοριακά προβλήματα , τεράστιο άγχος  στους πολίτες εκείνης της περιοχής γιατί δεν ήταν βολική η θέση.

Σ. Χιονίδης: «Ξεκινήσαμε καλά, λύσαμε ένα μεγάλο πρόβλημα»

Τώρα πια είμαστε 80 μέτρα μακριά από το τέλος της προηγούμενης λαϊκής». Ο Δήμαρχος Κατερίνης εξέφρασε την ευχή οι πολίτες να έχουν μια μεγαλύτερη άνεση και περισσότερη ποικιλία, και  οι επαγγελματίες να  δουλέψουν καλά  και πρόσθεσε πως είναι αγωνιστές της καθημερινότητας. Επίσης ευχαρίστησε  τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων οι οποίοι στήριξαν και ψήφισαν αυτή την μεταφορά της λαϊκής στο νέο χώρο.

Προβλήματα  εντοπίστηκαν όπως ανέφερε και ο δήμαρχος κ. Χιονίδης  στο σημείο που υπάρχουν τα ρούχα κυρίως εξαιτίας της στενότητας του χώρου αλλά και της έλλειψης όπως είπαν οι επαγγελματίες των υποδομών. Όπως τόνισαν, εάν βρέξει θα υπάρξουν προβλήματα , και επεσήμαναν την ανάγκη να απλωθούν  κατά μήκος τους δρόμου για λίγα μέτρα ακόμη οι πάγκοι ώστε αφενός να είναι πιο ευρύχωρα, αφετέρου να είναι ελεύθερες οι είσοδοι των σπιτιών.

Νέα & Ειδήσεις - Η καθημερινή ενημέρωση για την Κατερίνη και την Πιερία