Σάββατο 6 Μαρ 2021 5:18      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

VIDEO | Τον ύμνο του Πιερικού διασκεύασε το συγκρότημα ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ

Στην επιστολή του προς το ΔΣ του ΣΦΚ Πιερικός το συγκρότημα ΕΡΩΣ ΕΛΛΑΣ, μεταξύ άλλων, αναφέρει:

«Με αφορμή τα 60ά γενέθλια της ομάδας και μετά από παράκληση στενών μας φίλων από την Πιερία, αποφασίσαμε να δημιουργήσαμε μια πιο σύγχρονη εκδοχή – διασκευή του ύμνου του Πιερικού και να τον προσφέρουμε στην Διοίκηση του Συλλόγου και τους Φιλάθλους για οποιαδήποτε χρήση.

Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης από τον Δήμο Κατερίνης και τον Πιερικό

Ο Δήμαρχος Κατερίνης Κ.Κουκοδήμος και ο Πρόεδρος του Πιερικού Στ.Νατσιάβας παρέδωσαν σήμερα το πρωί χρηματικό ποσό στην Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης προκειμένου να ενισχυθεί η οικογένεια του μαθητή που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με τις ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Ο Αλέξανδρος Κούρτογλου νέος προπονητής του Εθνικού Νέου Κεραμίδιου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Αλέξανδρο Κούρτογλου. Ο Κατερινιώτης τεχνικός επιλέχθηκε μετά απο στοχευμένες και συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης. 

Κάποια απο τα κριτήρια τα οποία έπαιξαν τον σπουδαιότερο ρόλο στην πρόσληψη του, ήταν η εντοπιότητα μιας και γνωρίζει καλά τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν το ρόστερ της ομάδας μας, η μεγάλη του εμπειρία με το πλούσιο βιογραφικό στην κατηγορία και ο άριστος χαρακτήρας του.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!

Ξεκίνησε το έργο ανάπλασης και επέκτασης του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣ Πιερίας

Μια από τις πρώτες προτεραιότητες της διοίκησης της ΕΠΣ Πιερίας (από την άνοιξη του 2017 ήδη), ξεκίνησε την εβδομάδα αυτή να υλοποιείται, με την εγκατάσταση του εργολάβου στο αθλητικό κέντρο της Νέας Εφέσου, όπου θα κατασκευαστεί το νέο σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου, για τις ανάγκες των Σωματείων της Πιερίας.

VIDEO | Ο ανανεωμένος ύμνος του Πιερικού με πρωτοβουλία Δ. Αδαμόπουλου

Ο ύμνος του Πιερικού, το άκουσμα που συνέπαιρνε και εξακολουθεί να συγκινεί τους φιλάθλους και τους αθλητές της ιστορικής ομάδας της Κατερίνης, πενήντα χρόνια μετά, μετεξελίχθηκε σε νέο και σύγχρονο μουσικό μοτίβο, ανανέωσε τις παρτιτούρες του πενταγράμμου του και  χωρίς να απαξιώνει την αρχική του ηχητική μορφή, παραδόθηκε με νέα εκτέλεση στη φίλαθλη κοινωνία.

Ο ύμνος του Πιερικού πρωτο-ηχογραφήθηκε σε βινύλιο 45 στροφών στην Κύπρο το έτος 1971 και σε ρυθμό χασαποσέρβικο. Ερμηνευτής ο Σπύρος Μαυροφτάς.

Το Teqball ήρθε στην Κατερίνη!

Η τελευταία καινοτομία στον αθλητικό εξοπλισμό εγκαθίσταται στο πάρκο & στα δημοτικά αθλητικά κέντρα

Λ. Αυγενάκης για τη δημιουργία Μητρώου Προπονητών στη ΓΓΑ

«Η αθλητική μεταρρύθμιση και η δημιουργία Μητρώου Προπονητών στη ΓΓΑ θα δώσει λύση και στο σύνθετο και χρονίζον πρόβλημα με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του προπονητικού επαγγέλματος στον αθλητισμό»

Σελίδες

Scroll to Top