Τρίτη 11 Αυγ 2020 21:31      

ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΟΙ ΚΡΕΟΠΩΛΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Επανεξελεγη για 4η φορά πρόεδρος  o Νίκος Νατσιόπουλος - ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ

Για 4η συνεχόμενη θητεία επανεξελέγη στην θέση του Προέδρου του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Πιερίας,  ο Νίκος Νατσιόπουλος, επιβεβαιώνοντας το έργο που επιτελείται στο επαγγελματικό όργανο  των ανθρώπων του κλάδου αυτού, που συνεχίζουν να παρέχουν υπηρεσίες και προϊόντα ποιότητας στο καταναλωτικό κοινό της περιοχής μας.  

Κατά τα λοιπά, στις κάλπες προσήλθαν τα μέλη του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Πιερίας την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019,    για να εκλέξουν την νέα Διοίκησή τους. 

Μετά την εκλογική διαδικασία εξελέγησαν στο 7μελές Δ.Σ. του Σωματείου οι εξής: Νίκος Νατσιόπουλος Πρόεδρος, Δημήτρης Παρλίτσης Αντιπρόεδρος, Γραμματέας ο Βαλάντης Μπιτόπουλος, Ταμίας ο Χαράλαμπος Τσεντίδης και μέλη οι Κωνσταντίνα Τουλίκα, Παναγιώτης Βουδούρης  και Μιχάλης Καλαμπαλίκης. Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Πιερίας εξελέγη ο Νίκος Νατσιόπουλος. Αντιπρόσωπος στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (Π.Ο.Κ.Κ.)  εξελέγη ο Παναγιώτης Βουδούρης και τέλος, στην Ελεγκτική Επιτροπή οι:  Βαγγέλης Τσιανακούδας, Νίκος Αποστολόπουλος και Αντώνης Μητσιμπόνας. 

Σημειώνεται πως  και η  νέα θητεία του Προεδρείου του Σωματείου Κρεοπωλών Πιερίας είναι 2ετής…

 

Σωματείο Κρεοπωλών Ν. Πιερίας

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top