Κυριακή 7 Μαρ 2021 19:50      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης οι παραγωγοί ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ και ΚΑΠΝΟΥ Πιερίας

Μ.Βορίδης: «Αντιμετωπίζουμε τον καπνό όπως όλα τα γεωργικά προϊόντα» 

Με εκπροσώπους παραγωγών καπνών και ακτινιδίων της Πιερίας συναντήθηκε το χθες το πρωί  ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.  

Ενημέρωση για τα προβλήματα

Οι εκπρόσωποι των παραγωγών αναφέρθηκαν στο σύνολο των θεμάτων που τους απασχολούν και ο κ. Βορίδης από την πλευρά του τόνισε την αναγκαιότητα μείωσης του κόστους παραγωγής.

Ο υπουργός κ. Βορίδης

Ο Υπουργός τους ενημέρωσε για τη νέα ΚΑΠ σε συνδυασμό με την κλιματική αλλαγή και την κατεύθυνση της οργάνωσης των παραγωγών με στόχο την πράσινη αγροτική ανάπτυξη και την ευφυή γεωργία. Παράλληλα αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα της εξυγίανσης του ΕΛΓΑ, προς όφελος των παραγωγών που πλήττονται, ενώ δεσμεύθηκε να εξετάσει το καθεστώς των εργατών γης σε συνεργασία και με το Υπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης.   Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επανέλαβε τη σαφή θέση του ότι τόσο ο ίδιος όσο και η ηγεσία του Υπουργείου αντιμετωπίζουν τον καπνό όπως τα υπόλοιπα αγροτικά προϊόντα. 

 Τους εκπροσώπους των παραγωγών καπνών και ακτινιδίων της Πιερίας συνόδευαν οι βουλευτές της περιοχής Ξενοφών Μπαραλιάκος, Άννα Μάνη - Παπαδημητρίου και Σάββας Χιονίδης. 

Αγροτικά Μάκης Βορίδης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top