Πέμπτη 9 Ιουλ 2020 3:17      

Συνάντηση των Αστυνομικών με τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Με τους Βουλευτές Πιερίας, κ Τζαμακλή Χαρίλαο, κ Σκούφα Ελισάβετ και κ Καστόρη Αστέριο, συναντήθηκε αντιπροσωπία του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας, όπου συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα που αφορούν τους Αστυνομικούς της Δ/νσης Αστυνομίας Πιερίας.

Τα προβλήματα των αστυνομικών

 Από πλευρά των αστυνομικών ζητήθηκε η άμεση ενίσχυση με αποσπάσεις αστυνομικού προσωπικού κατά την θερινή περίοδο για την κάλυψη των ήδη αυξημένων αναγκών του Α.Τ. Δίου Ολύμπου. Επίσης η ενίσχυση με προσωπικό της Δ/νσης Αστυνομίας Πιερίας κατά τις τακτικές και έκτακτες μεταθέσεις, μιας και τα προηγούμενα δύο έτη δεν μετατέθηκαν συνάδελφοι προς την Πιερία.

Ζητήθηκε ο εφοδιασμός των Υπηρεσιών μας με νέα υλικοτεχνικά μέσα (κράνη και υλικά για την διμοιρία υποστήριξης, κράνη και στολές για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ., αλεξίσφαιρα), καθώς και με νέα οχήματα (έγχρωμα και συμβατικά επιβατικά αυτοκίνητα, καθώς και μοτοσυκλέτες).

Τέθηκε το ζήτημα της αντικατάστασης της υπάρχουσας σκοπιάς της Δ/νης Αστυνομίας Πιερίας με σύγχρονη αλεξίσφαιρη, που θα καλύπτει τις προδιαγραφές ασφαλείας για την καλύτερή δυνατή προστασία των συναδέλφων τους  που εκτελούν καθήκοντα σκοπού.

Οι Βουλευτές άκουσαν τους προβληματισμούς μας, δηλώνοντας πως θα κάνουν τις απαραίτητες παρεμβάσεις όπου απαιτηθεί για την επίλυση των προβλημάτων μας και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

Αστυνομικοί Ν. Πιερίας Συνάντηση Βουλευτές Πιεριάς ΣΥΡΙΖΑ Προβλήματα

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top