Σάββατο 31 Οκτ 2020 13:30      

«ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2019» - Σύσκεψη στην Αστυνομική διεύθυνση με την οργανωτική επιτροπή

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Προκειμένου να ρυθμιστούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες σε επίπεδο ασφάλειας των συμμετεχόντων στον 8ο αγώνα – δρόμου «Τρέχω για την Κατερίνη», σύσκεψη των μελών της Οργανωτικής Επιτροπής με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας Γεώργιο Τζήμα και τον Διοικητή της Τροχαίας Κατερίνης Γεώργιο Πουτουρίδη πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, στο Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας.

Περισσότερες από 2.000 συμμετοχές

Στο περιθώριο της συνάντησης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσιαμπέρας μετέφερε τις ευχαριστίες του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας Γεώργιο Τζήμα, για την συμβολή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας, στην άρτια διεξαγωγή της σημαντικής αυτής διοργάνωσης: «Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στην εκκίνηση του αγώνα, θα βρεθούν περισσότερα από 2000 άτομα όλων των ηλικιών. Εργαζόμαστε μεθοδικά για να κυλήσουν όλα ομαλά και προς την κατεύθυνση αυτή η συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας είναι καθοριστική» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Τζήμας

«Η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση που αναδεικνύει τον τόπο μας, λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας τόσο για τους αθλητές, όσο και για τους χρήστες των οδών» σημείωσε από την πλευρά του, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας Γεώργιος Τζήμας.

Η σύσκεψη

Στην σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν επίσης, ο αντιπρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Ευάγγελος Γερομιχαλός, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Κατερίνης και του ΟΠΠΑΠ, διευκρινίστηκε ότι τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί αυτοψία της διαδρομής του αγώνα, έγινε λόγος για τον καθοριστικό ρόλο συμμετοχής και συντονισμού των εθελοντών, ενώ οι διοργανωτές αναφέρθηκαν και στην κατανόηση που πρέπει να επιδείξουν οι δημότες για τυχόν ολιγόωρη ταλαιπωρία που θα υποστούν από το κλείσιμο των οδών κ.α.

Οι εγγραφές

Εν τω μεταξύ με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα, ο οποίος με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Κατερίνης (άγαλμα ελευθερίας), θα διεξαχθεί φέτος την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, από τον Οργανισμό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος. Ήδη οι εγγραφές ένα μήνα πριν την μεγάλη αθλητική γιορτή ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Τρέχω για την Κατερίνη

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top