Θετικό Φροντιστήριο
Hondos Center

Ξεκίνησε η Eurovision!

ADVERTISEMENT

Μεθοδικό-Μεταίχμιο

ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Hondos Center

Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» - Ιδιωτικό Σχολείο - IB School

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Spiroulina 300x250
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου
Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος

ADVERTISEMENT
Ακούστε το

Από σήμερα και για καμιά δεκαριά μέρες στη συνέχεια το κυρίαρχο θέμα στις ειδήσεις θα είναι η . Ρεπορτάζ, αφιερώματα, προβλέψεις, κριτική, στοιχήματα κλπ.

Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης

Μεθαύριο, στις 13 του μήνα, θα δούμε τον πρώτο ημιτελικό, και στις 15 τον δεύτερο με τη δική μας ελληνική συμμετοχή, την Κλαυδία και το τραγούδι «Αστερομάτα».

Νομίζω ότι το παρακάνουμε. Στις ειδήσεις ασχολούνται με την Eurovision τόσο πολύ και, αντίθετα, με τα καυτά προβλήματα μας τόσο λίγο, που μοιάζει σαν να μάς κάνουν πλύση εγκεφάλου. Για παράδειγμα, το χτεσινό ρεπορτάζ, με κύριο θέμα «ένα χαλί σε χρώμα τιρκουάζ»!:

«Το Τιρκουάζ Χαλί στρώθηκε και φέτος, την Κυριακής 11 Μαΐου 2025, σηματοδοτώντας την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας της 69ης Eurovision που διεξάγεται στη Βασιλεία της Ελβετίας. Η Klavdia, ευδιάθετη και χαμογελαστή, με ένα εντυπωσιακό φόρεμα σε χρυσό χρώμα, δημιουργία των fashion designers Deux Hommes και custom-made παπούτσια από τη Maria Kotsona, περπάτησε στο περίφημο Τιρκουάζ Χαλί.

Συνοδευόταν από τη Χριστίνα Καλιακάτσου, η οποία συμμετέχει στη σκηνική εμφάνιση της χώρας μας, φορώντας ένα σατέν σύνολο από τη σχεδιάστρια Rdioli, καθώς και από τον αρχηγό της ελληνικής αποστολής, Κωνσταντίνο Παντζόγλου. Τη φετινή χρονιά, η διαδρομή στο Τιρκουάζ Χαλί ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία του θεσμού, καθώς ξεκινούσε από το δημαρχείο της πόλης (Rathaus) κι έφτανε μέχρι το Messe Basel και το Eurovision Village».

(πηγή: zappit.gr)

Ολύμπιο Βήμα

Ολύμπιο Βήμα

Δημιουργός περιεχομένου στο olympiobima.gr.
Καθημερινή Ενημέρωση για τοπικές ειδήσεις, με άρθρα - απόψεις, για την πολιτική, την οικονομία, τα αθλητικά, τον πολιτισμό, τον καιρό.
Η καθημερινή εφημερίδα για την Κατερίνη και την Πιερία, από το 1974, στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Ακολουθήστε το Ολύμπιο Βήμα

Μείνετε ενημερωμένοι με αξιόπιστες ειδήσεις από την Κατερίνη, την Πιερία, την Ελλάδα και τον κόσμο, καθημερινά στο olympiobima.gr.

Ολύμπιο Βήμα στο Google News Ακολουθήστε μας στο Google News

Σχετικά άρθρα

ADVERTISEMENT

Μεθοδικό-Μεταίχμιο

ΙΕΛ ΛΥΔΙΑ

Hondos Center

Εκπαιδευτήρια «Ο Πλάτων» - Ιδιωτικό Σχολείο - IB School

Μαριάννα Τριανταφύλλου


Ελένη Ελευθεριάδου - Ψυχολόγος
Spiroulina 300x250
Κωνσταντινίδης Εμπόριο Σιδήρου

ADVERTISEMENT
ADVERTISEMENT

Εργασία Εκπαιδευτική Κατερίνη

ΜΠΑΣΔΑΡΑ

ΔΕΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Σχάρα & Λεμόνι
Σχάρα & Λεμόνι

Επιδοτούμενα Πρόγραμματα
Επιδοτούμενα Πρόγραμματα

Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου

Karl-Heinz Heiml


Μήνυμα Ζωής

Karl-Heinz Heiml

Παραλία Κατερίνης - Kassapidis Exchange

Αναγγελία Γάμου με ένα Κλικ

ADVERTISEMENT
Θεσσαλοι
Σαρακατσάνικο Γλέντι
Ανδρομαχη
Ποντιακή Θεατρική Σκηνή Πιερίας

Πιο Δημοφιλή

Μη χάσετε

Αγγελίες

Διαβάστε ακόμη...