Τρίτη 7 Απρ 2020 18:54      

51 DJS ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - «ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ- ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΙ»

Στα μπαλκόνια οι Πιεριείς για να απολαύουν τη μουσική

Η ΠΙΕΡΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ

Στα μπαλκόνια βγήκαν το Σάββατο 51 DJs της Πιερίας σε ένα μεγάλο balcony party, με το σύνθημα «μένουμε σπίτι- κάνουμε πάρτι». Η πρόσκληση των νέων αγκαλιάστηκε από τους πολίτες, που βγήκαν το απόγευμα του Σαββάτου στα μπαλκόνια τους να απολαύσουν τις μουσικές των DJs και να ξεχάσουν για λίγο τις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι.

Και μπορεί να τηρήθηκαν οι αποστάσεις στις περισσότερες γειτονιές, αυτό όμως δεν εμπόδισε τους κατοίκους να ζητούν παραγγελιές από τα μπαλκόνια τους και να χορεύουν για λίγο, αφήνοντας στην άκρη τον φόβο και την αβεβαιότητα για όλα αυτά που ζούμε.

Άλλωστε ο στόχος των DJs ήταν να τονωθεί λίγο η διάθεση των συμπολιτών τους. Το πάρτι έγινε σε όλες σχεδόν τις γειτονιές της Κατερίνης αλλά και σε όλο το νομό, από τον Κορινό, τους Νέους Πόρους και τη Βροντού έως το Λιτόχωρο.

Επί 40 λεπτά και οι 51 DJs έπαιζαν το ίδιο σετ τραγουδιών. Όσοι, δεν είχαν την τύχη να έχουν γείτονα κάποιον από τους DJs αυτούς, συντονίστηκαν στη συχνότητα τοπικών ραδιοφωνικών σταθμών που μετέδιδαν το ίδιο κοινό σετ μουσικής του πρώτου 40λεπτου.

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top