Θετικό Φροντιστήριο

Η Εταιρεία “Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.” στεγάζεται στην πόλη της Κατερίνης και είναι υπεύθυνη για την έκδοση της εφημερίδας, “Ολύμπιο Βήμα” και της ιστοσελίδας “olympiobima.gr”. Η εταιρεία μας παρέχει αξιόπιστη και έγκυρη πηγή ειδήσεων, καθημερινή ενημέρωση και επικαιρότητα για την περιοχή της Κατερίνης και της Πιερίας.

Το “Ολύμπιο Βήμα” αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες πηγές ειδήσεων για την τοπική κοινότητα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας πληροφορίες για τα γεγονότα που συμβαίνουν στην περιοχή, καλύπτοντας θέματα όπως πολιτική, οικονομία, κοινωνία, πολιτισμός και αθλητισμός.

Μέσω της εφημερίδας μας και της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τις τελευταίες εξελίξεις και τα νέα της Κατερίνης και της Πιερίας. Η εταιρεία μας διαθέτει ένα έμπειρο δημοσιογραφικό προσωπικό που επιδίδεται σε έρευνα και άρθρα υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας έτσι την αξιοπιστία και την ακρίβεια των πληροφοριών που σας παρέχουμε.

Στην “Εκδοτική Ενημερωτική Ι. Κορομήλης Α.Ε.“, προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα συνδρομής στην εφημερίδα μας, έτσι ώστε να λαμβάνετε τα πιο πρόσφατα νέα και τις ειδήσεις απευθείας στην πόρτα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Βότση 18, 601 00, Κατερίνη
  • Τηλέφωνο: 23510 33633, 2351046790
  • Φαξ: 23510 20672
  • E-mail: info@olympiobima.gr

Με το “Ολύμπιο Βήμα”, είστε πάντα ενημερωμένοι για τα νέα και τις εξελίξεις της Κατερίνης και της Πιερίας.

Ολύμπιο Βήμα – Νέα, Ειδήσεις, Επικαιρότητα και Καθημερινή Ενημέρωση για Κατερίνη και Πιερία