Τετάρτη 17 Ιουλ 2019 1:33      

- Ξέρεις τι νιώθω;

- Ξέρεις τι νιώθω;

- Τι; Κανένα ρίγος; Σου πονάει το κεφάλι; Μη μου πεις ότι αρρώστησες γατί τέτοια εποχή όλο και κάτι σούρνεται!

- Όχι, τίποτα από όλα αυτά! Από υγεία πλήρης από λεφτά μπατίρης!

- Τι να σου πω ρε πουλάκι μου! Το μυαλό σου είναι κολλημένο στο χρήμα!

- Που να είναι; Μπορεί να κάνει και διαφορετικά; Εκεί είναι κολλημένο! Χωρίς χρήμα ούτε το σκατό σου δεν μπορείς να κάνεις παξιμάδι! Για σκέψου λίγο; Που πας χωρίς χρήμα; Ούτε να πάρεις ανάσα δεν μπορείς! Ενώ αν έχεις το χρήμα στην τσέπη ο όλος ο κόσμος είναι δικός σου! Να βράσω και τα πτυχία και τα μεταπτυχιακά και όλα αυτά τα καλούδια μαζί! Άμα δεν έχεις λεφτά, χαιρέτα μου τον πλάτανο! Σε καμιά γωνία θα είσαι και θα κλαις τη μοίρα σου! Διότι κυκλοφόρα, μπορείς να κυκλοφορήσεις; Ούτε με μονά ούτε με ζυγά, ο δακτύλιος θα κολλήσει επάνω σου!

- Τα παραλές!

- Δεν παραλέω τίποτα! Μας έχουν πάρει χαμπάρι και οι κότες και μας παίζουν ένα μπεγλεράκι, ούτε οι μάγκες του Ψυρρή ένα τέτοιο πράμα! Διότι κύριε μου όταν ο άλλος καταλάβει περί τίνος πρόκειται, όλο και ζητάει, όλο και αλλάζει γνώμη όλο και χώνει πιο βαθιά το μαχαίρι και άσε εσύ να τρως το καρπούζι με τα κουκούτσια μαζί! Διότι τώρα άλλος έχει το μαχαίρι και άλλος το καρπούζι, άλλος τα έχει και τα δυο μαζί, ένας αχταρμάς. Δεν βγάζεις άκρη! Θέτε να βγείτε; Βγείτε!

- Από πού να βγούμε;

- Από το τούνελ!

- Μπα; Ήρθε καιρός;

- Καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια!

- Και;

- Σου λέει, δεν μπορείτε να απομακρυνθείτε εκ του ταμείου έτσι ανεξέλεγκτα, θα περάσετε από τον έλεγχο της εξόδου και άμα αρχίσει να σφυρίζει το μηχάνημα, επιστροφή εκ νέου στα ενδότερα! Διότι δεν έχετε μπέσα εσείς οι Έλληνες! Άμα σας πιάσει καμιά όρεξη για εκλογές, τι όρεξη δηλαδή, δεν είναι και πολύ μακριά, θα τα τινάξετε όλα στον αέρα! Και τι θα απογίνουμε εμείς χωρίς τον αέρα σας; Χρειαζόμαστε το οξυγόνο σας!

- Τι; Θα αρχίσουν τις οξυγονοκολλήσεις τώρα;

Scroll to Top