Σάββατο 29 Φεβ 2020 14:13      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εργασίες στο νέο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΕΜΒΑΔΟΥ 4.700 Τ.Μ.

Σειρά προγραμματισμένων παρεμβάσεων είναι σε εξέλιξη στο υπό κατασκευή Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κατερίνης.  Το έργο αφορά ένα χώρο πολιτισμού ανατολικά των ΚΤΕΛ, με υπόγειο και τρεις ορόφους συνολικού εμβαδού  4.700 τ.μ.

Οι εργασίες που γίνονται

Την περίοδο αυτή  οι παρεμβάσεις επικεντρώνονται στην τοποθέτηση μαρμάρων στη στέψη των περιμετρικών τοιχίων του δώματος, αεραγωγών στο υπόγειο και στο φουαγιέ, πλακιδίων στα WC στο σύνολο του κτιρίου. Παράλληλα, τοποθετούνται σωλήνες πυρόσβεσης στο υπόγειο, σχάρες καλωδίων και  καλώδια στον ίδιο χώρο.

Επιπλέον, νωρίτερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αφενός για την επιστέγαση του κτιρίου και αφετέρου για την κατασκευή του βιομηχανικού δαπέδου στο υπόγειο του Πολιτιστικού Κέντρου, το οποίο θα φιλοξενεί τις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις του κτιρίου, αποθηκευτικούς, καθώς και βοηθητικούς χώρους σκηνής.

Πόλος πολιτισμικής δημιουργίας

Γενικότερα, τα στελέχη και οι υπηρεσίες  του Δήμου Κατερίνης σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος της προηγούμενης περιόδου και να αποδοθεί το πολύπαθο αυτό έργο, το συντομότερο στους δημότες, στους ανθρώπους του πολιτισμού του τόπου. Μία υποδομή Πολιτισμού και Ανάπτυξης που θεωρείται βασική συνιστώσα κάθε σύγχρονης Ευρωπαϊκής πόλης, η οποία όπως έχει επισημάνει ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος: «[…] επιτέλους θα γίνει πραγματικότητα και στην Κατερίνη για να την αναδείξουμε όλοι μαζί σε έναν σημαντικό πόλο πολιτισμικής δημιουργικότητας».

Έργα Δήμος Κατερίνης

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top