Σάββατο 7 Δεκ 2019 9:14      

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρουσίασης του Ποιητικού Λευκώματος «Αμμόχωστος»

Μια ξεχωριστή εκδήλωση ήταν αυτή της παρουσίασης του Ποιητικού Λευκώματος «Αμμόχωστος», από τις εκδόσεις Άτλαντας, σε ποίηση του Θάνου Κόσυβα και φωτογραφία του Πέτρου Φιάκκα, που πραγματοποιήθηκε  πριν από λίγες μέρες, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Εαρινές Ημέρες Μουσών 2017» της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

Με  ιστορικές αναδρομές,  ποιητικές και μουσικές παρεμβάσεις και  φωτογραφικά αποτυπώματα, είχε ως σκοπό να μας φέρει κατ’ ευθείαν σ’ επαφή με την ολοζώντανη υπόσταση της Αμμοχώστου κι όλης της κατεχόμενης Κύπρου.

Οι εξαιρετικοί μουσικοί της πόλης μας, «Μελωδοί της Παράδοσης», Δημήτρης Καραμούζας, Γιώργος Κωστόπουλος, Νίκος Αποστολίδης, Ελένη Νικολοπούλου, Σπύρος Ράδης και Άννα Δρανίδου, έπαιξαν κυπριακά παραδοσιακά τραγούδια και τραγούδια για την Κύπρο, συγκίνησαν το κοινό  με το μελωδικό άκουσμά τους.

Η  εκδήλωση έγινε σε συνδιοργάνωση με την Ένωση Συγγραφέων Πιερίας, την Εφορεία Φωτογραφίας «Ίριδα» της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης που είχε την επιμέλεια της έκθεσης φωτογραφίας του Πέτρου Φιάκκα και του Συλλόγου Κυπρίων Ν.Πιερίας «Ο Ευαγόρας».

Παρουσίαση Ποιητικού Λευκώματος Αμμόχωστος Εστίας Πιερίδων Μουσών

Ακολουθήστε το "Ο.Β." στο twitter και κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν!

Scroll to Top